32 GB micro SD

Toont alle 9 resultaten

Micro SD 32GB – Alle topmerken tegen vaste lage prijzen!

Micro SD 32GB zijn de kleinere versie van de SD kaarten. Dit type geheugenkaarten bieden alle voordelen van de standaard SD kaarten, alleen zijn ze een stuk compacter. Micro SD 32GB zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten. Ze worden onder andere gebruikt voor smartphones, tablets, dashcams, drones, actioncams en voor veel industriele toepassingen (zoals embedded systemen). Elk apparaat heeft zijn eigen eigenschappen en vereisten waardoor de beste geheugenkaart verschilt per toepassing. Zo zijn voor dashcams, IP camera’s en beveiligingscamera’s speciale Endurance geheugenkaarten ontwikkeld.

SD, SDHC & SDXC

Alle micro SD kaarten zijn onderverdeeld in drie groepen: SD, SDHC en SDXC. SD staat voor Secure-Digital, dit is de allereerste versie van de SD kaart. De SDHC staat voor Secure-Digital-High-Capacity en heeft versie 2.0, dit betekent dat de kaart onder andere sneller werkt. De SDXC staat voor Secure-Digital-eXtended-Capacity en heeft versie 3.0 of 4.0, dit betekent dat er grotere capaciteit kaarten gemaakt kunnen worden en ze sneller werken.

Geheugenkaarten met een capaciteit van 4GB tot en met 32GB vallen hierbij onder SDHC. Alle geheugenkaarten van 64GB tot en met 2TB horen bij SDXC.

Aanbod micro SD 32GB Kaarten

Naast de micro SD 32GB voeren wij uiteraard een totaalassortiment micro SD kaarten met andere opslagcapaciteiten. Doordat wij een aanbod aanbieden van uitsluitend A-merken, zoals: Samsung, SanDisk en Transcend, weet u zeker dat u een micro SD 32GB van topkwaliteit koopt!

Hoe kies je de beste micro SD kaart?

Welke geheugenkaart de beste keuze is voor u, hangt af van de toepassing waarin u de 32GB micro SD kaart gaat gebruiken. Voor een drone, bijvoorbeeld de DJI Mavic 3 Pro, adviseren wij een snelle micro SD kaart uit de SanDisk Extreme Pro serie. De SanDisk Extreme Pro Micro SD 32GB beschikt over een maximale schrijfsnelheid van 90MB/s. Dit is snel genoeg om de 4K of 8K beelden van uw drone weg te schrijven.

Voor een actioncam, als de GoPro Hero 12, adviseren wij tevens een snelle geheugenkaart uit bijvoorbeeld de SanDisk Extreme serie. De SanDisk Extreme Micro SD 32GB beschikt over een maximale schrijfsnelheid van 60 MB/s. Deze kaart is snel genoeg om alle 4K beelden van uw GoPro of ander merk actioncam weg te schrijven.

Wanneer u een 32GB micro SD kaart wilt gebruiken voor een smartphone of tablet, adviseren wij het instapmodel geheugenkaart: de SanDisk Ultra serie en is bij uitstek geschikt voor smartphones en tablets. De leessnelheid van de SanDisk Ultra Micro SD 32GB bedraagt 120MB/s.

Dashcams of beveiligingscamera’s zijn camera’s die 24/7 de omgeving filmen. Hierbij wordt er dus 24 uur per dag aan video opgenomen. Dit neemt heel veel ruimte in beslag op een geheugenkaart waardoor deze snel vol zal zijn. Om deze reden is de Endurance technologie ontwikkeld. Geheugenkaarten met Endurance technologie zijn in staat om zichzelf voortdurend te overschrijven. De SanDisk High Endurance Micro SD kaart is om deze reden de beste geheugenkaart voor uw dashcam of beveiligingscamera (ook wel IP camera genoemd).

Hoeveel foto’s en video’s kunnen er op een micro SD kaart 32GB worden opgeslagen?

Op een micro SD kaart van 32GB kunt u ongeveer 9.150 foto’s of 320 minuten aan video opslaan. Denkt u meer opslag nodig te hebben? Overweeg dan een micro SD kaart van 64GB, 128GB of nog meer.

Neem, naast onze micro SD 32GB, ook eens een kijkje naar ons aanbod micro SD Kaarten met verschillende opslagcapaciteiten! Altijd de nieuwste geheugenkaarten direct uit eigen voorraad leverbaar tegen de laagste prijzen!