32 GB micro SD

Toont alle 9 resultaten

Micro SD 32GB – Alle topmerken tegen vaste lage prijzen!

Micro SD 32GB zijn de kleinere versie van de SD kaarten. Deze kaarten bieden alle voordelen van de standaard SD kaarten, alleen zijn ze een stuk compacter. Micro SD 32GB zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten. Ze worden onder andere gebruikt voor mobiele telefoons, tablets, e-readers, MP3-spelers, digitale camera’s en navigatiesystemen.

SD, SDHC & SDXC

Alle micro SD kaarten zijn onderverdeeld in drie groepen, namelijk: de SD, de SDHC en de SDXC groepen. SD staat voor Secure-Digital, dit is de eerste versie van de SD kaart. De SDHC staat voor Secure-Digital-High-Capacity en heeft versie 2.0, dit betekent dat de kaart onder andere sneller werkt. De SDXC staat voor Secure-Digital-eXtended-Capacity en heeft versie 3.0 of 4.0, dit betekent dat er grotere capaciteit kaarten gemaakt kunnen worden en ze sneller werken.

Aanbod micro SD 32GB Kaarten

Naast de micro SD 32GB voeren wij ook een groot assortiment micro SD kaarten met andere opslagcapaciteiten. Doordat wij een aanbod aanbieden bestaande uit enkel A-merken, zoals: Samsung, Lexar, Sandisk en Transcend, weet u zeker dat u een micro SD 32GB van topkwaliteit koopt!

Verzending van de micro SD 32GB

Er zijn vier verzendmethodes waaruit u kunt kiezen, bij sommige methodes zijn er extra kosten aan verbonden, maar ook meer mogelijkheden. De methodes zijn:

  • Briefpost (gratis), niet traceerbaar.
  • Brievenbuspakje (€2,50), beperkt traceerbaar.
  • Pakketservice (€5,90), volledig traceerbaar.
  • UPS Pakket (€9,90), traceerbaar tot aan uw deur.

Alle pakketjes worden stevig ingepakt en verzonden via een verzendmethode naar uw keuze.

Neem, naast onze micro SD 32GB, ook eens een kijkje naar ons aanbod micro SD Kaarten met verschillende opslagcapaciteiten!