Compact Flash

Toont alle 10 resultaten

Compact Flash – Professionele geheugenkaarten!

Data IO biedt u geheugenoplossingen in elke vorm en formaat. Zo hebben we onder andere hoogwaardige compact flash geheugenkaarten in ons assortiment opgenomen. Door de jarenlange ervaring en samenwerking met producenten van A-merk geheugenkaarten zoals SanDisk, Transcend en Lexar, weten wij wat kwaliteit is. We bieden ze in diverse opslagcapaciteiten aan en ze zijn compatibel met de nieuwste electronica, zoals DSLR spiegelreflex camera’s en Full HD en 4K videocamera’s. Lees hier alles over compact flash geheugenkaarten!

Wat is compact flash?

Compact flash (CF) is een populaire geheugenkaart, ontwikkeld door SanDisk in 1994, dat gebruik maakt van flashgeheugen technologie voor het opslaan van data. Compact flash kaarten worden vooral gebruikt in computers, digitale camera’s en pda’s. Er zijn twee soorten Compact flash kaarten in verschillende diktes, namelijk: type I CF kaarten van 3,3 mm en type II kaarten van 5,0 mm. Ondanks de populariteit van SD kaarten en micro SD kaarten, houdt de compact flash zich goed staande. Compact flash is vooral een populaire kaart keuze voor mid-range en high-end spiegelreflex camera’s en Full HD camcorders. De compact flash geheugenkaarten zijn geoptimaliseerd voor veeleisende actiefotografie met hoge resolutie foto’s en voor snelle data opslag. Met de kaart kunt u in bioscoopkwaliteit filmen en met DSLR kunnen er op de hoogst denkbare snelheid beelden achter elkaar geschoten worden (bijv. sequentie fotografie).

Snelheid en opslagcapaciteit van compact flash

Data IO heeft verschillende Compact flash opslagcapaciteiten opgenomen van 16GB tot 256GB geheugenkaarten. Voor ieder type gebruiker bieden onze compact flash kaarten een perfecte geheugenoplossing. Daarnaast zijn de CF-kaarten voorzien van hoge overdrachtsnelheden, dat bestaat uit de lees- en schrijfsnelheid. Dit zorgt er immers voor dat een foto razendsnel wordt opgeslagen en dat de data uit de kaart snel kan worden gelezen door een ander apparaat. Compact flash geheugenkaarten kunnen maximale schrijfsnelheden bereiken van 50 MB/s, 60 MB/s, 120 MB/s en 160 MB/s. Onze toonaangevende compact flash geheugenkaarten zijn geoptimaliseerd voor video-opnames van professionele kwaliteit voor 4K en Full HD video’s.