USB sticks

Resultaat 1–16 van de 97 resultaten wordt getoond

USB stick (USB FLASH DRIVE) – Bestel nu online bij Data IO!

Data IO heeft een ruim assortiment aan USB sticks met verschillende opslagcapaciteiten. Alle USB sticks zijn van de merken SanDisk of Transcend. Door het aanbieden van alleen A-merken heeft u de garantie dat u een hoge kwaliteit USB sticks koopt voor opslag van uw kostbare files.

Micro USB & Standaard USB

Data IO levert USB sticks met zowel een micro USB aansluiting als een standaard USB aansluiting. Het schakelen tussen uw smartphone of tablet en uw desktop was nog nooit zo gemakkelijk! Foto’s van uw smartphone of tablet kunnen eenvoudig op uw desktop gezet worden en vice versa.

USB 2.0 of USB 3.0?

Data IO levert USB flash drives in zowel een USB 2.0 als een USB 3.0 variant. De 2.0 USB flash drive is vaak een goedkoper alternatief voor de USB 3.0 variant. Echter, de 3.0 heeft een verwerkingssnelheid die tot wel 10 keer hoger is dan de 2.0 USB stick.

De keuze tussen een 2.0 of 3.0 variant is afhankelijk van de toepassing. Wanneer u de USB flash drive gebruikt om kleinere bestanden, zoals tekstbestanden, op te slaan is de USB sticks 2.0 vaak ruim voldoende om de bestanden over te dragen. Als u de USB sticks voornamelijk gebruikt voor het opslaan van films of hoge kwaliteit foto’s, raden wij u aan om de USB stick 3.0 te gebruiken.

USB stick voor Autoradio

Data IO levert tevens USB sticks die speciaal ontwikkeld zijn voor in uw autoradio. Deze USB sticks zijn van dusdanig klein formaat dat de flashdrive niet opvalt in uw auto. Op deze manier kunt u altijd naar uw eigen favoriete muziek luisteren in de auto!