Mini Drive

Enig resultaat

Mini Drive – Meer opslag voor uw Macbook!

Mini drives zorgen ervoor dat u de opslagcapaciteit van uw Macbook zeer eenvoudig kunt vergroten met behulp van een micro SD kaart. Data IO heeft de mini drives van BaseQi in het assortiment opgenomen om u te kunnen voorzien in extra geheugen voor uw Apple Macbook Pro / Air. U hoeft dus niet meer uw computer weg te brengen naar een specialist om het geheugen uit te breiden; dit kunt u vanaf heden helemaal zelf doen! Wij hebben mini drives voor u geselecteerd voor de volgende Apple modellen:

MacBook Pro (Retina) 13 MacBook Air 13Macbook Pro (Retina) 15
Transcend JetDrive Lite 330 64 GBTranscend JetDrive Lite 130 64 GBTranscend JetDrive Lite 360 128 GB
Transcend JetDrive Lite 330 128 GBTranscend JetDrive Lite 130 128 GBTranscend JetDrive Lite 360 256 GB
Transcend JetDrive Lite 330 256 GBTranscend JetDrive Lite 130 256 GBTranscend JetDrive Lite 350 128 GB
Transcend JetDrive Lite 350 256 GB

Voordelen van Mini Drive

Voorheen was het lastig om het geheugen van uw Macbook uit te breiden, maar nu niet meer! Met de handige mini drives van BaseQi kunt u nu zelf eenvoudig en snel uw geheugencapaciteit vergroten. De mini drive maakt gebruik van de SD poort in uw computer. Bij gebruik van een standaard SD kaart, kan het voorkomen dat er nog een gedeelte van de geheugen kaart uit uw computer steekt. Dit komt het strakke design van de Apple Macbooks niet ten goede. Om dit te voorkomen is de mini drive ontwikkeld. Dit kaartje past in de SD poort van uw Macbook, maar valt dankzij de kleinere afmetingen niet meer op en gaat naadloos op in het ontwerp van de computer. De mini drive bevat een sleuf voor de micro SD kaart, waar u het gewenste extra geheugen kan toepassen door een micro SD kaart met die capaciteit in de mini drive te plaatsen. De mini drives van BaseQi kunnen uw opslagcapaciteit met maximaal 256 GB vergroten.

U ontvangt standaard twee jaar garantie op uw mini drive en u heeft er al een voor slechts € 19,90! Bekijk nu het complete aanbod van mini drives!