CF Express

Alle 4 resultaten

CF Express – Overtref alle andere kaarten en benut de kwaliteit van uw camera!

CF Express kaarten halen zo’n hoge snelheid dat het alle andere geheugenkaarten overtreft. De kaarten zijn speciaal ontwikkeld om optimaal in de beste kwaliteit camera’s te werken. Benut de kwaliteit van uw camera met de CF Express kaarten!

Voordelen van CF Express

De CF Express kaarten zijn robuust, snel en compatible met XQD-camera’s. Met een schrijfsnelheid van maximaal 1700MB/s en een leessnelheid van 1400 MB/s zijn dit de snelste geheugenkaarten op de markt. Verder zijn de CF Express kaarten verkrijgbaar tot 512 GB, waardoor u nooit meer te weinig geheugen heeft. Doordat de robuuste kaarten compatible zijn met XQD-camera’s, heeft u meer keuze bij het maken van de juiste keuze!

Bestel uw CF Express kaart bij Data IO!

Data IO is specialist in geheugenopslag en biedt de beste geheugenkaarten aan! Zo hebben wij de beste geheugenkaarten voor onder andere fotografie, 4K-video en smartphones. Op het gebied van onder meer SD kaarten en micro SD kaarten zijn wij de specialist. Data IO biedt u CF Express kaarten van SanDisk aan van 64GB tot en met 512GB. De grootste kaarten halen een schrijfsnelheid van 1400 MB/s, waardoor u de optimale snelheid van uw camera behaalt!

Let op: CF Express kaarten zijn niet compatible met Compact Flash en CFast-kaarten.