CFExpress

Toont alle 16 resultaten

CFExpress – Overtref alle andere kaarten en benut de kwaliteit van uw camera!

CFExpress kaarten halen zo’n hoge snelheid dat het alle andere geheugenkaarten overtreft. De kaarten zijn speciaal ontwikkeld om optimaal in de beste kwaliteit camera’s te werken. Benut de kwaliteit van uw camera met de CFExpress kaarten!

Voordelen van CFExpress

De CFExpress kaarten zijn robuust, snel en compatible met XQD-camera’s. Met een schrijfsnelheid van maximaal 1700MB/s en een leessnelheid van 1400 MB/s zijn dit de snelste geheugenkaarten op de markt. Verder zijn de CFExpress kaarten verkrijgbaar tot 512 GB, waardoor u nooit meer te weinig geheugen heeft. Doordat de robuuste kaarten compatible zijn met XQD-camera’s, heeft u meer keuze bij het maken van de juiste keuze!

Compatible na firmware-update

CFExpress kaarten zijn compatible voor meerdere XQD-camera’s. Hier heeft u wel de nieuwste firmware nodig. Zo zijn CFExpress kaarten compatible met de Panasonic Lumix S1 en de Panasonic Lumix S1R. De firmware update hiervoor wordt in november verwacht. Ook voor de Canon EOS C500 Mark II is een CF Express kaart compatible, de firmware wordt eind december verwacht. De firmware-update van Nikon zit er ook aan te komen, waarna u CFExpress kaarten kunt gebruiken voor de Nikon Z6, Nikon Z7, Nikon D5, Nikon D500 en Nikon D850. Verder zal er een firmware-update komen voor de Phase One IQ4.

Bestel uw CFExpress kaart bij Data IO!

Data IO is specialist in geheugenopslag en biedt de beste geheugenkaarten aan! Zo hebben wij de beste geheugenkaarten voor onder andere fotografie, 4K-video en smartphones. Op het gebied van onder meer SD kaarten en micro SD kaarten zijn wij de specialist. Data IO biedt u CFExpress kaarten van SanDisk aan van 64GB tot en met 512GB. De grootste kaarten halen een schrijfsnelheid van 1400 MB/s, waardoor u de optimale snelheid van uw camera behaalt!

Let op: CFExpress kaarten zijn niet compatible met Compact Flash en CFast-kaarten.