XQD & CF Express

Toont alle 15 resultaten

XQD kaarten –Verhoog uw kliksnelheid en haal meer uit uw camera!

XQD biedt de oplossing voor sport en actie fotografen. Voor hun is het van uiterst belang dat hun mediakaart de kliksnelheid van de camera kan bijhouden. De kaarten zijn ontwikkeld om mee te draaien met de snelste camera’s ter wereld. Wilt u meer halen uit uw camera? Een XQD kaart is de oplossing!

Voordelen van XQD kaart

Het is zeer belangrijk wanneer u een snelle camera heeft om een media kaart te hebben die de snelheid van uw camera aankan. Zo niet, dan zal de snelheid van uw camera gelimiteerd worden door uw media kaart. XQD kaarten brengen hier verandering in. Deze kaarten bieden een belangrijke voordelen voor fotografen. Zoals hierboven al naar voren komt, kunnen de kaarten de snelste camera’s met de hoogste snelheden bijhouden. Hierdoor kunnen er meer foto’s gemaakt worden in een kortere tijd. Deze kliksnelheid wordt mogelijk gemaakt door de hoge lees en schrijfsnelheden van de kaarten. Een ander voordeel is dat de opslag capaciteit van de kaarten een grote hoeveelheid RAW NEF bestanden en/of video’s kan opnemen. Hierdoor hoeft u niet halverwege een shoot te stoppen om uw kaart te vervangen. Daarnaast is het overzetten van de bestanden naar de computer aanzienlijk sneller en gaan de kaarten lang mee.

Bestel uw XQD kaart bij Data IO

Data IO biedt XQD kaarten in 1400x (210MB/s) en 2933x (440MB/s). Daarnaast zijn XQD kaarten beschikbaar in verschillende capaciteiten. Bij Data IO zijn XQD kaarten verkrijgbaar van 32 GB tot wel 128 GB. Heeft u vragen over welke kaart het beste bij uw camera past? Aarzel dan niet en neem contact op met onze experts!

Haal alles uit uw camera met XQD kaarten!