Apple

Resultaat 1–16 van de 43 resultaten wordt getoond

Apple – Wereldwijd nummer één merk op de markt!

Vandaag de dag is Apple het nummer één elektronica merk. Zeg nou eerlijk wie kent dit topmerk niet? Met hun innovatieve en hoge kwaliteit oplossingen zijn zij een sterke schakel in de markt. Data IO biedt verschillende uitbreidingen aan voor deze Apple toepassingen zoals: accessoires, opslag en extra geheugen. Komt u geheugen te kort op uw iPhone, iPad of MacBook? Dan bent u bij Data IO op het juiste adres!

Het interne geheugen van een iPhone, iPad of Macbook uitbreiden met een USB-stick

Het is een bekend probleem, het intern geheugen van uw Apple apparaat is vol. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer u nog meer data wilt gebruiken. Niet getreurd, DataIO biedt hiervoor de perfecte oplossing, namelijk USB-sticks die compatibel zijn met alle Apple devices. Omdat iPhones, iPads en Macbooks niet beschikken over een geheugenkaartslot voor een micro SD kaart, is het uitsluitend mogelijk om via de Lightning of USB-C poort het interne geheugen uit te breiden.

De twee meest populaire USB-sticks om het geheugen van uw Apple device uit te breiden zijn de SanDisk 128GB iXpand Flashdrive Go en de SanDisk 128GB iXpand Flashdrive USB-C en Lightning.

SDIX60N-128GSDIX70N-128GB
AansluitingenUSB-A (3.0) en LightningUSB-C (3.1) en Lightning
Geschikt vooriPhone, iPad en MacbookiPhone, iPad, MacBook en alle Android type-C devices
AppSanDisk iXpand Drive AppSanDisk iXpand Drive App
LeessnelheidNiet gepubliceerd door SanDiskNiet gepubliceerd door SanDisk
SchrijfsnelheidNiet gepubliceerd door SanDiskNiet gepubliceerd door SanDisk

 

De beste USB-stick voor de iPhone 15 (PRO) voor extra opslag

De iPhone 15 (PRO) is de eerste mobiele telefoon van Apple die beschikt over een USB-C aansluiting. Deze iPhone is op 15 september 2023 geïntroduceerd en is sindsdien zeer populair onder de Apple liefhebbers. De iPhone 15 is beschikbaar in 256GB, 512GB of 1TB aan intern geheugen. Met de aanschaf van een (extra) externe opslag zoals bovengenoemde USB-stick, bent u een stuk voordeliger uit dan wanneer u kiest voor extra interne opslag. Het verschil tussen 256GB en 512GB aan intern geheugen is maar liefst €250. De SanDisk iXpand 256GB voor iPhone 15 (PRO) is daarentegen slechts €64,90! Snel verdiend dus!

Kies daarom voor de SanDisk 256GB iXpand Flashdrive USB-C en Lightning voor extra opslag van de iPhone 15 (PRO)!

Waarom kiest Apple voor USB-C in plaats van Lightning?

De Europese Unie heeft Apple verplicht om de Lightning aansluitingen van Apple producten te vervangen voor USB-C. Dit geldt niet alleen voor Apple maar ook voor alle andere producten van smartphones, tablets of accessoires. De gedachte hierachter van de Europese Unie is om het elektronisch afval hierdoor terug te dringen. Verder wil de EU hiermee de toename aan verschillende soorten opladers terugdringen.

Vanaf eind 2024 mogen devices als smartphones en tablets uitsluitend worden verkocht wanneer ze beschikken over een USB-C aansluiting.

Apple staat voor kwaliteit

Apple werd in 1976 opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Mede door hun unieke en vernieuwende producten is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd boegbeeld. Apple staat daarnaast bekend om producten die zich kenmerken door gebruiksgemak en hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is ook terug te zien in het extra geheugen en opslag. Hierdoor kunt u nog meer halen uit uw Apple apparaten. Tevens biedt Data IO Apple accessoires aan. Heeft u meer informatie nodig over de Apple uitbreidingen van Data IO? Bekijk dan onze adviespagina of neem vrijblijvend contact met ons op! Onze product specialisten helpen u graag!