Geheugenkaart actioncam of drone

Toont alle 13 resultaten

Geheugenkaart actioncam & drone – voor de beste kwaliteit!

De geheugenkaart voor uw actioncam of drone vindt u bij DataIO. Bent u op zoek naar een geheugenkaart voor uw actioncam of drone? Voor elke drone of actioncam vindt u bij DataIO de geschikte geheugenkaart. De geheugenkaart is nodig voor het opslaan van alle gemaakte foto’s en videobeelden. Bij DataIO vindt u geheugenkaarten voor actioncams en drones van de merken Sandisk, Samsung en Lexar. Met een garantietermijn van 5 jaar bent u verzekerd van langdurig gebruik van uw geheugenkaart.

De geheugenkaart voor uw actioncam of drone met hoge snelheid performance!

Geheugenkaarten hebben verschillende opslagcapaciteiten, formaten en lees- en schrijfsnelheden. Of u nu een professionele fotograaf, videograaf of een beginner bent, wanneer u actiebeelden wilt gaan filmen is snelheid van de geheugenkaart heel belangrijk. De actioncam en drone geheugenkaarten bij DataIO verzekeren u een hoge snelheid performance. Onze geheugenkaarten zijn, behalve voor drones en actioncams, ook geschikt voor uw tablet of smartphones, waardoor u al uw favoriete beelden, muziek en foto’s in hoge kwaliteit kunt bewaren. Sla uw herinneringen moeiteloos op en beleef alles weer opnieuw, dankzij onze kwalitatief hoogwaardige geheugenkaarten. Selecteer in de filter uw gewenste capaciteit, merk en maximale snelheid en vindt meteen de geschiktste geheugenkaart voor uw apparaat.

Geheugenkaarten voor outdoor foto- en video-opnamen

De geheugenkaarten voor actioncams en drones zijn speciaal gemaakt voor opnames in de buitenlucht en zijn uitermate geschikt te gebruiken in zowel hoge als lage temperaturen. Hiernaast zijn onze geheugenkaarten ook schokbestendig, waardoor het tegen een stootje kan. Bij het filmen met een actioncam of drone kan het zijn dat de geheugenkaart te maken krijgt met water, door bijvoorbeeld regen of sneeuw, ook hiertegen zijn onze geheugenkaarten bestand! Met onze snelle  verzendmethodes beschikt u al binnen enkele dagen over uw actioncam en drone geheugenkaart!

Heeft u meer informatie nodig over één van onze geheugenkaarten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze experts helpen u graag!