32 GB geheugenkaart

Toont alle 14 resultaten

De beste 32GB geheugenkaarten

Het assortiment van DataIO bestaat uit een uitgebreid assortiment van 32GB geheugenkaarten. Met een 32GB geheugenkaart kunt u nog meer documenten, foto’s, video’s of andere bestanden opslaan. Gebruik een 32GB geheugenkaart voor uw smartphone, tablet, fotocamera, videocamera, dashcam, bodycam of actioncam. Een geheugenkaart is een vorm van externe opslag waarbij u meer data kunt opslaan, in aanvulling op het aanwezige interne geheugen. Verder zorgt externe opslag ook voor meer veiligheid van uw bestanden, zo is een memory card niet verbonden met een server. De beste 32GB geheugenkaarten zijn:

Speciale industriele geheugenkaarten

SanDisk heeft speciale industriële geheugenkaarten ontwikkeld voor embedded systemen en de Raspberry Pi. Enkele stuks zijn direct te bestellen in de webshop Data IO. Heeft u grotere aantallen/bulk nodig voor een project? Neem dan contact met ons op. We maken graag een projectprijs!

Embedded Systemen

Embedded systemen zijn elektronische systemen die in een apparaat zijn geinteregreed. Onder deze systemen vallen onder andere medische- en beveiligingsystemen. De embedded systemen worden ook wel gekenmerkt als de bouwstenen van auto’s, industriële machines en medische apparatuur. Voor veel van dit soort systemen dient een micro SD kaart te worden gebruikt om de data van het systeem te verwerken. De SanDisk Edge Micro SD 16GB is hiervoor de perfecte oplossing. Deze geheugenkaart is gemaakt van zware kwaliteit waardoor het een duurzame kaart is voor alle industriële toepassingen. Vereiste bij industriële kaarten is dat ze design-in zijn: voor langere tijd verkrijgbaar blijven.

Raspberry Pi

De Raspberry Pi is een mini computer zonder beperkingen. Deze singleboardcomputer wordt aangestuurd door een ARM-processor. Niets is onmogelijk met de Raspberry Pi. Er zijn diverse modellen beschikbaar op de markt waarbij de Raspberry Pi 4 Model B en Rasberry Pi 5 de beste keuze is van dit moment. Om de Pi 4 en Pi 5 te kunnen gebruiken dienen de besturingssystemen te worden gezet op een micro SD kaart, waarbij de SanDisk Edge Micro SD 16GB de meest verkochte kaart is voor deze toepassing.

Het grootste verschil tussen de Raspberry Pi 4 en Raspberry Pi 5 is gericht op de CPU-prestaties. Hierbij levert de Pi 5 tot 3 keer meer aan CPU prestaties. Verder heeft de Pi 5 ook een enorme boost gekregen in de GPU-prestaties en is de USB-interface (aansluiting) verbeterd.

De beste geheugenkaart voor de Raspberry Pi is de SanDisk Edge Micro SD 16GB.

Het verschil tussen een micro SD kaart en SD kaart

Het voornaamste verschil tussen een SD en MicroSD is het formaat van de geheugenkaarten. Hierbij is een micro SD kaart ruim 2 keer zo groot als een SD kaart. Een microSD beschikt over een formaat van 15 x 11 x 1 mm. En het formaat van een SD kaart is 32 x 24 x 2 mm.

Hoeveel foto’s en video’s kunnen er op een 16GB geheugenkaart worden opgeslagen?

Met een 16GB geheugenkaart kunt u zo’n 4500 JPG-foto’s geschoten in 10MP opslaan. Zijn de foto’s geschoten in 20MP, dan kunt u 2250 foto’s opslaan op uw 16GB geheugenkaart. Ten slotte is het ook mogelijk om foto’s te schieten in 40MP, in dat geval kunt u tot 1100 foto’s opslaan. Verwacht u meer foto’s te willen schieten? Dan adviseren wij om voor een hogere opslagcapaciteit te kiezen dan 16GB.

Welke geheugenkaart voor een drone of actioncam?

Een snelle geheugenkaart is noodzakelijk voor gebruik in een drone en actioncam. Voor beide apparaten speelt de schrijfsnelheid van de geheugenkaart een belangrijke rol. Wanneer u kiest voor een kaart met een te lage schrijfsnelheid resulteert dit in schokkerige beelden bij het terugkijken.

Kies voor de SanDisk Extreme Pro Micro SD voor uw drone of actioncam. Deze microSD uit de SanDisk Extreme Pro serie is onder andere uitermate geschikt voor uw DJI Avante, DJI Mini 4 Pro, DJI Inspire 3 of DJI Mavic 3 Pro. Naast deze drones is het ook een uitstekende keuze voor de GoPro Hero 10, GoPro Hero 11, GoPro Hero 12, DJI Osmo Action of Akaso Brave 7 LE.

Welke geheugenkaart voor een dashcam of bodycam?

Waarbij dashcams zijn bedoeld om beelden te maken van het verkeer en wordt geplaatst op uw auto of motor, wordt een bodycam bevestigd op het lichaam en legt de omgeving vast op een geheugenkaart. Dit type camera’s zijn compatibel met een micro SD kaart. Beide camera’s hebben verder een gemeenschappelijke eigenschap, namelijk het overschrijven van beelden op de geheugenkaart. Voor dashcams en bodycams zijn er speciale geheugenkaarten ontwikkeld om de overschrijving van dashcams en bodycams zonder problemen te realiseren, geheugenkaartjes die zijn voorzien van endurance technologie. De SanDisk High Endurance Micro SD is om deze reden de beste keuze voor uw dashcam of bodycam.

*Reguliere geheugenkaarten werken wel in een dashcam of bodycam echter beschikken deze niet over de Endurance technologie. Hierdoor zullen de ‘normale’ micro SD kaarten op ten duur defect gaan, iets wat u niet wilt wanneer u beelden wilt terugkijken.*