Geheugenkaart Nintendo Switch

Toont alle 6 resultaten

welke geheugenkaart is geschikt voor jouw Nintendo switch?

Wanneer je veel verschillende games speelt op jouw Nintendo Switch kom je er gauw achter dat het interne geheugen van de Nintendo Switch zeer beperkt is. Met een intern geheugen van slechts 32GB kun je ongeveer 3 spellen downloaden. Hiervoor biedt een Nintendo Switch micro SD kaart de ideale oplossing om al jouw favoriete games te kunnen spelen!

Waarom heb je een geheugenkaart nodig voor een Nintendo Switch?

Voor gamers met een uitgebreide collectie Nintendo Switch-spellen is dit een herkenbaar probleem. Wanneer je een nieuw spel uit de Nintendo eShop wilt downloaden, kom je vaak in de situatie terecht waarin er onvoldoende opslagruimte beschikbaar is. Dit komt doordat een game al snel 10 gigabyte in beslag kan nemen op het interne geheugen van je console. Een Nintendo Switch micro SD kaart is hiervoor de perfecte oplossing. Met deze micro SD kaart kun jij zonder zorgen alle games downloaden en spelen die jij wilt! Ga dus zorgeloos op stap met jouw Nintendo Switch en SanDisk micro SD kaart.

Welke opslagcapaciteit heb je nodig?

De grootte van de opslagcapaciteit op de geheugenkaart hangt helemaal af van hoeveel spellen je van plan bent om te spelen. Hou er rekening mee dat één Nintendo Switch spel gemiddeld 10GB in beslag neemt. Ben je van plan om meer dan 4 spellen te gaan spelen op jouw Switch? Kies dan voor een Nintendo Switch micro SD kaart 64GB. Wij raden wel altijd aan om voor voldoende capaciteit te kiezen om teleurstellingen te voorkomen. De geheugenkaart is daarom ook beschikbaar in 128GB, 256GB en 512GB!

Wat is de beste geheugenkaart voor jouw nintendo switch?

Er zijn een aantal geheugenkaarten die wij aanraden voor de Nintendo Switch. Om te beginnen heeft SanDisk speciaal een micro SD kaart met Nintendo ontwikkeld voor de Nintendo Switch. Deze Nintendo Switch geheugenkaart is een uitstekende keuze.

Verder heeft SanDisk een eigen lijn, de Extreme serie micro SD kaarten die geschikt zijn voor de Switch. Deze SanDisk Extreme micro SD heeft een hogere leessnelheid dan de speciaal ontwikkelde Nintendo Switch micro SD kaart, voor nog betere prestaties in jouw Nintendo Switch. In onderstaande tabel wordt per opslagcapaciteit de leessnelheid weergegeven:

OpslagcapaciteitLeessnelheid
32 GB100 MB/s
64 GB170 MB/s
128 GB190 MB/s
256 GB190 MB/s
512 GB190 MB/s
1 TB (1.000 GB)190 MB/s

Tenslotte heeft het merk Samsung ook 2 soorten geheugenkaarten die geschikt zijn voor de Nintendo Switch, namelijk de Samsung EVO Plus micro SD kaart en Samsung Pro Plus micro SD kaart.