CFast 2.0

Toont alle 4 resultaten

CFast 2.0 – Voor hoge prestaties!

Voor het schieten van foto’s en video’s in hoge resolutie is een CFast 2.0 geheugenkaart vereist die niet alleen een hoge opslagcapaciteit heeft, maar ook een hoge schrijfsnelheid. Ondanks het feit dat premium SD kaarten en micro SD kaarten van Data IO een goede keuze is voor fotografen, zijn er creatieve high-end foto en video professionals die behoefte hebben aan hogere capaciteiten en lees/schrijfsnelheden. Als specialist in data-opslag weten we als geen ander wat de wensen en behoeften zijn van deze professionele gebruikers. Daarom heeft Data IO de nieuwste CFast 2.0 kaarten in het assortiment opgenomen!

Wat is CFast 2.0?

De CFast 2.0-geheugenkaart is speciaal ontworpen door gerenommeerde fabrikanten die een technologische voorsprong hebben, zoals Lexar en SanDisk. CFast 2.0 levert de snelheid en capaciteit die professionals nodig hebben voor volledige HD-opnamespecificaties, inclusief hoge-definitie 4K video-opname. Deze snelheden helpen de gebruiker om bij te blijven met de nieuwe generatie professionele camera’s en camcorders.

Overdrachtssnelheid van CFast 2.0

Volledige HD en bioscoopkwaliteit 4K videopnames vereisen hoge schrijfsnelheden. De SanDisk CFast 2.0 geheugenkaarten zorgen met de hoge overdrachtssnelheden voor vlekkeloze hoge-resolutie video. Zo heeft een SanDisk 128GB CFast 2.0 kaart een leessnelheid van maximaal 515MB/s en een schrijfsnelheid van 440 MB/s. De 64GB CFast 2.0 variant van SanDisk heeft dezelfde leessnelheid en een schrijfsnelheid van 240 MB/s! De Lexar CFast 2.0 kaarten maken tevens gebruik van deze extreem hoge overdrachtssnelheden. Deze snelheden zijn essentieel voor professionals en in tv-uitzendingen, bioscopen en fotografie-industrieën! Deze CFast 2.0 geheugenkaarten zijn ontwikkeld om bij te blijven met het schieten van foto’s door camera’s en camcorders die van professionele klasse zijn. Deze geheugenkaart is compatibel met de nieuwe generatie hoge-performance camera’s en camcorders die gebaseerd zijn op de CFast 2.0 technologie.