Kaartlezers

Toont alle 14 resultaten

kaartlezers – Innovatieve card Readers bij Data IO!

Data IO heeft een selectie gemaakt van de beste kaartlezers. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk al uw foto’s, video’s en overige bestanden overzetten naar uw computer of notebook. De card readers zijn ontwikkeld door toonaangevende bedrijven als SanDisk en Lexar en zijn geschikt voor zowel 2.0 als 3.0 USB poorten. Onze kaartlezers zijn compatibel met de nieuwste en populaire kaartformaten als SD kaarten, micro SD en compact flash in de SDHC en SDXC categoriën.

De flashcard readers zijn geoptimaliseerd om met hoge overdrachtssnelheden te werken, zodat u in een mum van tijd al uw data van of naar uw systeem kan im- exporteren! Lees hier alles over flashcard readers.

Compatibiliteit kaartlezers

Ons assortiment card readers is zeer divers en wij hebben hierbij voor elk wat wils. De flashcard readers zijn geschikt voor zowel professionele fotografen als voor  recreatieve hobbyisten en filmliefhebbers die probleemloos grote aantallen bestanden willen kunnen kopiëren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoge leessnelheden van de flashcard readers. Afhankelijk van de snelheid van de geheugenkaart kan de SanDisk Extreme Pro flashcard reader een leessnelheid van 500 MB/s behalen. De flashcard readers zijn compatibel met USB 3.0 poorten en met de snelste kaartformaten als compact flash, SD en micro SD die voorzien zijn van UHS-I en UHS-II. Daarnaast zijn de flashcard readers backwards compatibel met de standaard SD en micro SD kaarten en met USB 2.0 poorten.

Kwalitatieve kaartlezers

De card readers van Data IO zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een strak en duurzaam ontwerp. De Lexar multi card reader is hier een goed voorbeeld van. Deze flashcard reader is voorzien van een handige en innovatieve pop-up mechanisme waarmee u met een simpele druk de flashcard reader opent en sluit. Dit biedt tevens ook bescherming voor de kaartsloten als ze niet in gebruik zijn. Ook is het voorzien van een handig ledlampje dat brandt wanneer er een dataoverdracht plaatsvindt. Het compacte en draagbaar ontwerp zorgt voor maximaal gebruiksgemak en mobiliteit.