Kaartlezers

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Kaartlezers voor al uw bestanden bij DataIO!

Data IO heeft een selectie gemaakt van de beste kaartlezers. Met deze kaartlezers kunt u snel en gemakkelijk al uw foto’s, video’s en overige bestanden overzetten naar uw computer of notebook. Met uitsluitend A-merken als SanDisk, Lexar en Transcend kunnen al uw bestanden veilig worden overgezet. Verder zijn de kaartlezers geschikt voor 2.0, 3.0, 3.1 en 3.2 USB poorten!

Onze A-merk kaartlezers zijn compatibel met de nieuwste en populaire geheugenkaart formaten als SD kaart, micro SD kaart en compact flash in de SDHC en SDXC categorieën. Ook zijn er speciale kaartlezers verkrijgbaar voor CFexpress geheugenkaarten.

Waarom heeft u een kaartlezer nodig?

Met een kaartlezer kunt u bestanden van uw geheugenkaart (SD, Micro SD, Compact Flash of CFexpress) openen en overzetten naar een computer of ander apparaat. De snelheid van de lezer speelt hierbij een belangrijke rol om het optimale uit uw geheugenkaart te halen. Hoe vervelend is het om lang te moeten wachten op de overdracht van alle bestanden… hierom adviseren wij u graag vrijblijvend voor de beste geheugenkaart of kaartlezer voor uw toepassing! Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Welke kaartlezer is de beste keuze voor uw geheugenkaart?

De zoektocht naar de juiste kaartlezer begint met het bepalen van welke geheugenkaarten u uit wilt gaan lezen. Is dit een micro SD kaart, SD kaart, Compact Flash of een CFexpress kaart?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u meerdere type geheugenkaarten wilt uitlezen. Geen probleem, met de Lexar Multi Card Reader kunt u zowel micro SD, SD als Compact Flash uitlezen.

Wanneer u van plan bent om uitsluitend een micro SD kaart uit te lezen, dan is de SanDisk Mobilmate kaartlezer een prima keuze voor u. Deze kaartlezer beschikt over een USB type-A aansluiting en kan tot 170 MB/s data overzetten. Een ander voordeel van deze SanDisk reader is het formaat: met slechts een lengte van slechts 2 cm kunt u de reader altijd en overal gebruiken. Bent u op zoek naar een reader met USB type-C aansluiting, dan is de Transcend Type-C Reader of SanDisk Imagemate Pro Reader een mooie oplossing! De Tesla USB bestaat ook uit deze mini kaartlezer. De SanDisk 256GB Micro SD en Mini Kaartlezer voor Tesla Dashcam is de beste oplossing voor de TeslaCam en beveiliging voor uw Tesla!

Bij het uitlezen van een SD kaart zijn er meerdere opties, zo zijn er van het merk SanDisk 2 readers die SD kaarten kunnen uitlezen: SanDisk USB Type-C SD Card Reader en de SanDisk Imagemate Pro USB Type-C Card Reader. Ook zijn de readers van Transcend een uitstekende keuze, namelijk de Transcend USB 3.0 Card Reader of de Transcend USB 3.1 Card Reader. De USB 3.1 reader heeft 2 varianten waarbij de verschillen merkbaar zijn in snelheden. Met de TS-RDF9K, in tegenstelling tot de TS-RDF8K, kunt u het optimale uit uw UHS-II geheugenkaart halen. Met een maximale leessnelheid van 260 MB/s en schrijfsnelheid van 190 MB/s is de TS-RDF9K een uitstekende keuze voor het uitlezen van uw SD kaarten!

Alle kaartlezers nog even overzichtelijk op een rij!

Micro SDSDCompact FlashCFexpressUSB-AUSB-C
SDDR-B531
SDDR-409
SDDR-A631
SDDR-F451
TS-RDF5K
TS-RDF8K2
TS-RDF9K
TS-RDC3
LRW450
LRW500
LRW550