Portable SSD

Toont alle 3 resultaten

Externe SSD – De ideale geheugenuitbreiding!

Data IO heeft speciaal voor u een selectie gemaakt van hoogwaardige externe SSD’s. In deze digitale wereld komt het altijd van pas om snel data op te slaan zonder dat u daar een grote onhandige en kwetsbare harde schijf voor hoeft mee te slepen. De fabrikanten van de externe SSD’s hebben hiervoor de perfecte geheugenoplossing bedacht. SanDisk en Transcend leveren externe SSD’s die gemaakt zijn voor zeer hoge prestaties. Net als interne SSD’s zijn deze leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten en voorzien van de nieuwste technologie voor maximale overdrachtsnelheden, betrouwbaarheid en gebruiksgemak! Lees hier alles over externe SSD’s!

Assortiment Externe SSD

Data IO heeft alleen kwalitatief hoogwaardige externe SSD’s opgenomen in het assortiment. Wat uw behoeften en wensen ook zijn, we hebben voor elke gebruiker wat wils. Onze externe SSD’s zijn ontwikkeld voor hoge prestaties, waar u ook bent. De externe SSD’s zijn niet alleen veel sneller, maar ook veel kleiner en lichter dan een standaard externe harde schijf. Dit brengt natuurlijk vele voordelen ten opzichte van de conventionele externe harde schijf. Al onze externe SSD’s op zakformaat zijn voorzien van een USB-poort 3.0 voor hoge overdrachtsnelheden, zodat u in een mum van tijd al uw data efficiënt en probleemloos kunt overzetten. Zo kunt u met onze SanDisk Extreme Portable SSD gegevens im- of exporteren met ongekende snelheden tot 850 MB/s! Deze externe SSD stelt u in staat om direct op de schijf te werken door de hogere toegangssnelheden. Door de solid state-technologie zijn er geen bewegende delen die stuk kunnen gaan of oververhit kunnen raken!

Kwaliteit van Externe SSD

Data IO levert u externe SSD’s in diverse opslagcapaciteiten. Of u nu 4K Ultra HD-video filmt of bewerkt, gedetailleerde foto’s met hoge resolutie neemt of grote grafische bestanden maakt, met opslagcapaciteiten tot 1TB kunt u uw hele digitale bestaan bewaren in één superportfolio. Bovendien biedt de robuuste behuizing van onze externe SSD’s de perfecte bescherming voor al uw data. Daarnaast zijn onze hoogwaardige externe SSD erg betrouwbaar doordat ze temperatuur- als schokbestendig zijn. Ze hebben een laag stroomverbruik en zijn geluidsstil. Compatibel met zowel USB3.0 en USB 2.0 hardware als Windows 7, 8, en 10 Mac OS X software, zijn deze externe SSD’s een ideale geheugenuitbreiding voor elk gebruiker!