Geheugenkaart fotografie of film

Resultaat 1–16 van de 50 resultaten wordt getoond

Geheugenkaart fotografie of film – voor de beste resultaten!

De fotografie en film geheugenkaarten zijn voorzien van een hoge snelheid, waardoor u uw foto’s en video’s snel kan vastleggen in hoge kwaliteit. Mis geen enkel mooi moment en schiet uw foto’s en video’s direct. De fotografie en film geheugenkaarten zijn geschikt voor zowel professionele fotografen en videograven, als voor beginners en hobbyfotografen. Door de vele opties in hoge capaciteit heeft u de mogelijkheid om te blijven filmen of fotograferen, zonder van geheugenkaart te moeten wisselen.

Kenmerken fotografie en film geheugenkaarten

De geheugenkaarten bij DataIO hebben een garantietermijn van 5 jaar, waardoor u verzekerd bent van een langdurig gebruik van de kaart. Ons assortiment fotografie en film geheugenkaarten bestaat uit de merken Lexar, Samsung en Sandisk, welke hoogwaardige kwaliteit geheugenkaarten leveren. De fotografie en film geheugenkaarten zijn geschikt voor de compact camera, systeemcamera en videocamera. Door ons ruime assortiment aan fotografie en film geheugenkaarten heeft u keuze uit verschillende opslagformaten tot wel 512 GB.  De leessnelheden van uw geheugenkaart tot 95 mb/s zorgen ervoor dat u na het maken van uw video’s niet lang hoeft te wachten bij het uploaden van uw foto’s en video’s naar uw computer. Geniet direct van uw gemaakte beelden en beleef uw mooie momenten opnieuw! Heeft u advies nodig in welke type geheugenkaart geschikt is voor uw foto- of videocamera? Neem dan contact met ons op!

De fotografie en film geheugenkaart voor elke omstandigheid

Doordat onze geheugenkaarten schrok-, röntgen- en waterbestendig zijn kunt u in elke omstandigheid uw video’s en foto’s schieten. Zelfs in extreme weersomstandigheden, want de geheugenkaarten functioneren zelfs met temperaturen tussen de -25 en 85 graden Celsius. Filter op merk, capaciteit, maximale snelheid en snelheidsklasse en vindt direct het juiste type geheugenkaart voor uw foto- of videocamera.

Met onze eenvoudige betaal– en verzendmethoden beschikt u al binnen enkele dagen over uw geheugenkaart en kunt u meteen aan de slag. Bestel uw geheugenkaart direct!