256 GB micro SD

Toont alle 14 resultaten

Micro SD Kaart 256GB – Nooit meer een tekort aan geheugen.

Met een Micro SD 256GB heeft u altijd genoeg geheugen om de mooie momenten of belangrijke bestanden op te kunnen slaan. Of u op reis gaat, voor thuisgebruik of voor op het kantoor, de Micro SD 256GB is een ideale oplossing voor geheugenproblemen. Door het ruime geheugen waar deze SD kaart over beschikt behoren opslag problemen tot de verledentijd.

Gebruikersmogelijkheden van de Micro SD Kaart 256GB

Een Micro SD 256GB is zeer geschikt voor de opslag van hoge kwaliteit foto´s en films, en daarom ook ideaal voor het gebruik in een camera. Naast het gebruik van deze geheugenkaart in een camera is hij ook perfect geschikt voor grote opslag op een smartphone, tablet, laptop, e-reader en zelfs voor een navigatiesysteem! De Micro SD 256GB geheugenkaarten worden beiden geleverd met een adapter, waardoor bestanden overzetten kinderspel wordt. De geheugenkaarten kunnen tegen een stootje, waardoor ze goed geschikt zijn voor  hebben beiden een fabrieksgarantie 5 jaar, u bent dus verzekerd van een goed werkend product!

Vliegensvlug bestanden overzetten

Met zo een breed geheugen, is het fijn als bestanden snel overgezet kunnen worden. Gelukkig biedt Data IO u naast de ruime opslagcapaciteit van deze geheugenkaarten ook de snelheid die u daarbij verwacht. Met maar liefst 95MB/s  is een bestandsoverdracht binnen enkele momenten gelukt, en kunt u 1200 foto’s binnen een minuut overzetten. Naast dat bestandsoverdrachten snel gaan, maakt deze geheugenkaart uw smartphone of tablet ook sneller. Doordat applicaties sneller kunnen openen en functioneren zult u dit resultaat direct zien na installatie van deze Micro SD kaart 256GB.

Zie ons assortiment aan Micro SD kaarten, en kom erachter welke geheugenkaart uw geheugentekort definitief verleden tijd gaat maken! Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Micro SD kaart? Neem gerust dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag!