64 GB micro SD

Toont alle 15 resultaten

Micro SD 64GB – Ruim assortiment van topmerken!

Micro SD kaarten zijn een van de meest gebruikte SD kaarten door het brede scala aan toepassingsmogelijkheden in draagbare elektronica. Daarom biedt Data IO met haar ruime assortiment hoogwaardige micro SD 64GB aan van gerenommeerde topmerken op het gebied van geheugenkaarten. Altijd de beste geheugenoplossing voor uw mobiel, camera, tablet, navigatiesysteem, mp3 speler of andere apparaten!

Micro SD 64GB Assortiment

Door de jarenlange ervaring op het gebied van geheugenkaarten is Data IO partnerschappen aangegaan met de meest vooraanstaande leveranciers van micro SD 64GB kaarten. Zo bieden wij hoogwaardige micro SD 64GB kaarten aan van SanDisk, Transcend, Samsung & Lexar. Binnen deze topmerken zijn er verschillende prijsklassen, afhankelijk van de product specificaties. Hiermee heeft Data IO een aanbod voor zowel professionele- als recreatieve gebruikers van micro SD 64GB!

Specificaties: Micro SD 64GB

Micro SD 64GB vallen in de categorie van de zogenaamde SDXC (Secure Digital eXtended Capacity). Door de hoge opslagcapaciteit heeft u altijd voldoende ruimte voor foto’s en video’s van hoogwaardige kwaliteit. Hiernaast zijn micro SD 64GB onder te verdelen in snelheidklassen. Data IO biedt kaarten aan die onder de UHS l & UHS ll (Ultra High Speed) categorie vallen. Dat betekent dat er minimale snelheden worden behaald van 48 MB/s tot maximaal 150 MB/s.

Bekijk nu ons aanbod en ontdek welke micro SD 64GB bij u past!