128 GB micro SD

Toont alle 14 resultaten

Micro SD 128GB – Uw geheugenoplossing op maat!

Data IO is dé specialist in micro SD 128GB kaarten. Door jarenlange ervaring op het gebied van geheugenkaarten heeft Data IO een ruim aanbod in micro SD 128GB van topmerken zoals SanDisk, Kingston, Lexar en Samsung! Hoogwaardige micro SD kaarten die compatibel zijn met de allernieuwste electronica, zoals uw mobiel, tablet, digitale camera, navigatiesysteem of andere apparaten!

Ruim assortiment micro SD 128GB

Data IO staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft Data IO alleen de allerbeste micro SD 128GB kaarten in haar assortiment opgenomen. Door jarenlange ervaring in data-opslag en samenwerking met gerenomeerde topmerken (officiële partner van Samsung en Transcend) is Data IO een begrip geworden als aanbieder van de micro SD 128GB. Ondanks onze standaard lage prijzen, zijn er aantal micro SD 128GB kaarten op dit moment in de aanbieding!

Maximale opslagcapaciteit en –snelheid

Micro SD 128GB kaarten van Data IO vallen onder de allernieuwste geheugenkaarten. Door de snelle technologische ontwikkelingen en de enorme stijging in data-gebruik hebben fabrikanten het voor elkaar gekregen om de opslagcapaciteit en de snelheid van de micro SD 128GB te maximaliseren. Dit houdt in dat u met de nieuwste mobiele apparaten, digitale (HD) spiegelreflex camera’s etc. zonder enkel probleem hoogwaardige foto’s en video’s kunt opslaan. De grote capaciteit en snelle dataoverdrachtsnelheden van de micro SD 128GB kaarten zorgen ervoor dat onze kaarten niets te wensen over laten en uitermate geschikt zijn voor zowel de professionele- als de consumentenmarkt!

Bekijk nu het uitgebreide assortiment en ontdek wat de beste geheugenoplossing voor u is!