64 GB USB sticks

Toont alle 16 resultaten

USB stick 64GB – Voor elk wat wils!

Data IO biedt hoogwaardige USB sticks 64GB aan van topfabrikanten. Zij hebben in de loop der jaren de opslagcapaciteit van USB sticks steeds weten te vergroten. Door de enorme toename van digitale data en elektronica worden USB sticks 64 GB steeds vaker en breder toegepast. Daarom bieden onze USB sticks de perfecte oplossing voor uw geheugenbehoefte en kunt u zonder omkijken al uw data op een fraaie USB stick opslaan. De netto opslagcapaciteit van een USB stick 64GB ongeveer 59,8GB. Dit betekent dat u maar liefst 15.000 muziekbestanden en 3 uur aan 4K Ultra HD beeldmatriaal erop kan zetten!

Data-beveiliging USB stick 64GB

Om er zeker van te zijn dat uw data in goeden handen is, is het zaak om de USB Stick goed te beveiligen. U moet er toch niet aan denken dat uw USB stick zoek raakt en dat uw waardevolle en persoonlijke data in de verkeerde handen terecht komt? Daarom heeft Data IO alleen de topmodellen van SanDisk en Transcend opgenomen die beveiligd kunnen worden! SanDisk en Transcend leveren standaard de bijbehorende beveiligingssoftware mee met de USB sticks 64GB. SanDisk heeft ‘SecureAccess’ en Transcend heeft ‘Transcend Elite data management tool’. Dit zijn gratis data-encryptie- en wachtwoord beschermingssoftwares. Zo zijn de bestanden gecodeerd en is de toegang tot uw bestanden beschermd door middel van een persoonlijk wachtwoord!

Lees- en schrijfsnelheid van USB stick 64GB

Een belangrijk aspect van USB sticks 64GB is de overdrachtssnelheid. Maar wat is dat eigelijk? Overdrachtssnelheid is onder te verdelen in lees- en schrijfsnelheid. De leessnelheid van een USB stick 64GB geeft aan hoe snel een ander apparaat (bijv. een computer of mediaspeler) gegevens van de USB stick kan lezen. De schrijfsnelheid is de snelheid waarmee data van een apparaat naar de USB stick gezet kan worden. Hierin biedt Data IO twee verschillende varianten aan van de USB sticks 64GB, namelijk de 2.0 en de 3.0. De eerste is de meest gangbare versie op dit moment. De 3.0 is de nieuwste variant en is te herkennen aan de blauwe aansluiting. Deze heeft een veel hogere snelheid, waardoor u probleemloos en snel al uw foto’s en videos van hoge kwaliteit kan overzetten!