16 GB USB sticks

Toont alle 7 resultaten

USB stick 16GB – Topkwaliteit USB sticks 16GB

Data IO is dé aanbieder van geheugenoplossingen, zoals USB sticks 16GB, voor al uw digitale data. Door jarenlange ervaring in de wereld van data-opslag levert Data IO alleen de beste USB sticks 16GB. Dit kunnen we doen omdat we een nauwe samenwerking hebben met fabrikanten van gerenommeerde merken, zoals SanDisk & Transcend. Lees hier alles over USB sticks 16GB!

Overdrachtssnelheid USB stick 16GB

Een belangrijk aspect van USB sticks 16GB is de overdrachtssnelheid. Dit is onder te verdelen in lees- en schrijfsnelheid. De leessnelheid van een USB stick 16GB geeft aan hoe snel een ander apparaat (bijv. een computer of mediaspeler) gegevens van de USB stick kan lezen. De schrijfsnelheid is de snelheid waarmee data van een apparaat naar de USB stick gezet kan worden. Hierin biedt Data IO twee verschillende varianten aan van USB sticks 16GB, namelijk de 2.0 en de 3.0. De eerste is de meest gangbare versie op dit moment. De 3.0 is de nieuwste variant en is te herkennen aan de blauwe aansluiting. Deze heeft een veel hogere overdracht snelheid, waardoor u snel al uw foto’s en videos van hoge kwaliteit kan overzetten!

Verschillende formaten USB stick 16GB

In ons assortiment hebben we verschillende formaten van USB sticks 16GB opgenomen. De USB sticks 16GB zijn te verdelen in drie verschillende formaten namelijk standaard, mini USB en micro USB. De standaard formaten komen het meeste voor. Data IO biedt hiernaast micro USB sticks 16GB, die speciaal ontwikkeld zijn voor apparaten met een micro USB aansluiting, zoals uw tablet of smartphone. Zo kunt u snel en direct al uw data meteen in- of exporteren! Tevens bieden wij de mini USB stick variant aan in de vorm van de Sandisk USB stick in ultra-fit formaat. Deze zijn niet groter dan uw vingerkootje en zijn zo gemaakt dat de zichtbaarheid minimaal is. Door de kleine formaat zijn ze tevens zeer praktisch voor als u onderweg bent. U kunt ze namelijk gewoon in uw draagbare apparaat laten zitten. Ideaal dus voor in uw autoradio of laptop!

Beveiliging van USB stick 16GB

Data-beveiliging van USB sticks 16GB wordt steeds belangrijker. U moet er toch niet aan denken dat uw USB stick zoek raakt en dat uw waardevolle en persoonlijke data in de verkeerde handen terecht komt? Daarom heeft Data IO alleen de topmodellen van SanDisk opgenomen die beveiligd kunnen worden! SanDisk ‘SecureAccess’ software wordt standaard meegeleverd met onze USB sticks 16GB. ‘SecureAccess’ is een gratis data-encryptie- en wachtwoord beschermingssoftware. Zo is de toegang tot uw bestanden beschermd door middel van een persoonlijk wachtwoord en zijn ze gecodeerd!

Bekijk nu het gehele aanbod van USB sticks 16GB!