128 GB USB sticks

Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

USB stick 128GB – Dé geheugenoplossing in één stick!

Data IO is dé aanbieder van geheugenoplossingen bijvoorbeeld USB sticks 128GB voor al uw digitale data. Door jarenlange ervaring in de wereld van data-opslag levert Data IO alleen de beste USB sticks 128GB. Dit kunnen we doen omdat we een nauwe samenwerking hebben met fabrikanten van gerenommeerde merken zoals, SanDisk & Transcend. Lees hier alles over USB sticks 128GB!

Oneindige opslagcapaciteit USB stick 128GB

Data IO biedt hoogwaardige USB sticks 128GB van topfabrikanten. Zij hebben in de loop der jaren de opslagcapaciteit van USB sticks steeds weten te vergroten. Door de enorme toename van digitale data en elektronica worden USB sticks 128GB steeds vaker en breder toegepast. Daarom bieden onze USB sticks een perfecte oplossing voor uw geheugenprobleem en kunt u zonder omkijken al uw data op een fraaie USB stick opslaan. Met de USB sticks 128GB van Data IO heeft u zich nooit meer zorgen te maken of uw geheugen vol raakt. Zo heeft een USB stick van 128GB ongeveer 115GB aan netto opslagruimte. Dit betekent dat u maar liefst 6 uur aan 4K Ultra HD filmkwaliteit kan opslaan. Tevens kunt u er ook probleemloos 17.000 stuks 21Mpx foto’s opslaan of 30.000 muziekbestanden!

Formaten USB stick 128GB

USB sticks 128GB van Data IO worden in verschillende formaten aangeboden. De formaat die uiteindelijk het best bij u past hangt af van wat u ermee gaat doen. De USB sticks 128GB zijn te verdelen in drie verschillende formaten namelijk standaard, mini USB en micro USB. De standaard formaten zijn de meest gangbare sticks die u overal ziet. Data IO biedt hiernaast ook micro USB sticks 128GB, die speciaal ontwikkeld zijn voor apparaten met een micro USB aansluiting, zoals uw tablet of smartphone. Zo kunt u snel en direct al uw data im- of exporteren! Ook hebben we de mini USB stick 128GB variant in de vorm van de Sandisk USB stick in ultra-fit formaat. Deze zijn niet groter dan uw vingerkootje en zijn zo gemaakt dat de zichtbaarheid minimaal is. Door het kleine formaat zijn ze tevens zeer praktisch voor als u onderweg bent. U kunt ze namelijk gewoon in uw draagbare apparaat laten zitten. Ideaal dus voor in de autoradio of laptop!

Lees- en schrijfsnelheid USB stick 128GB

De overdrachtsnelheid van een USB stick 128GB bestaat uit lees- en schrijfsnelheid. Wat is het verschil tussen deze twee? De leessnelheid van een USB stick 128GB is de snelheid waarmee een ander apparaat gegevens van de USB stick kan lezen. Bij de schrijfsnelheid gaat het om de snelheid waarmee gegevens vanuit de USB stick naar een gekoppeld apparaat overgezet kunnen worden of andersom. Data IO biedt hierbij twee varianten van USB sticks 128GB aan, namelijk de USB 2.0 en de USB 3.0. Een 2.0 USB stick is de meest gangbare variant op dit moment en heeft een lees- en schrijfsnelheid van  480 Mbit/s. De 3.0 variant kan echter een snelheid van 4.8 Gbit/s bereiken! Overzetten van uw hoogwaardige foto’s en videos was met een USB stick 128GB nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest!