32 GB USB sticks

Toont alle 9 resultaten

USB stick 32 GB – Ruim Assortiment USB Flashdrives!

Data IO is dé aanbieder van geheugenoplossingen, zoals de USB sticks 32 GB voor al uw digitale data. Door jarenlange ervaring in de wereld van data-opslag levert Data IO alleen de beste USB sticks 32 GB. Dit kunnen we doen, omdat we een nauwe samenwerking hebben met gerenommeerde merken zoals, SanDisk & Transcend. Lees hier alles over USB sticks 32 GB!

Formaten van USB stick 32 GB

Data IO heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als de specialist op het gebied van USB sticks 32 GB. Zo hebben we een ruim assortiment in USB sticks 32 GB die worden aangeboden in verschillende formaten. Naast het meest gangbare formaat bieden wij ook twee andere varianten aan, namelijk: mini- en micro USB sticks. Deze USB sticks 32 GB zijn speciaal ontwikkeld voor de gebruiker met specifieke behoeften. De micro USB stick is bijvoorbeeld voorzien van een micro USB aansluiting die gekoppeld kan worden aan uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal direct uw data van of naar uw mobiele apparaat overzetten. De mini USB stick 32 GB is heel praktisch als u vaak onderweg bent. Door het kleine formaat hoeft u zich geen zorgen te maken over uw USB stick die uitsteekt, wat het standaard formaat wel heeft. Zo kunt u uw mini USB stick 32 GB rustig in uw apparaat laten zitten, waardoor het ideaal is voor uw laptop en/of autoradio!

U3- technologie

De USB sticks 32 GB van Data IO beschikken over U3 technologie. Wat is U3 technologie? Fabrikanten hebben dit onlangs geïmplementeerd in USB sticks, waardoor het mogelijk wordt om programma’s/applicaties op te slaan op uw USB stick. Dit zijn geen gewone programma’s, maar programma’s die zijn speciaal aangepast op deze specifieke technologie. Een groot voordeel is dat deze programma’s niet geïnstalleerd hoeven te worden en meteen bruikbaar zijn. U neemt hiermee als het ware uw eigen kantoor mee!

Snelheid USB stick 32 GB

Onze USB sticks 32 GB worden geleverd met verschillende overdrachtsnelheden. De overdrachtsnelheid van een USB stick 32 GB kunt u onderverdelen in lees- en schrijfsnelheid. Leessnelheid geeft aan hoe snel een apparaat bestanden van een USB stick kan lezen. Schrijfsnelheid geeft aan hoe snel bestanden vanaf een apparaat naar een USB stick kunnen worden overgezet. De meest gangbare variant hiervan is op dit moment de 2.0 USB met een snelheid van 480 Mbit/s. De 3.0 USB is echter bezig met een snelle opmars en kan tot wel 5 Gbit/s aan data overzetten, dat is ruim 10 keer zoveel! Deze snelheden worden alleen behaald als de USB poort én de USB stick ondersteund worden met de 3.0 USB. Dit is te herkennen aan de blauwe kleur van de USB poort en USB stick aansluiting.

Bekijk nu ons uitgebreide aanbod van USB sticks met verschillende opslagcapaciteiten!