256 GB

Enig resultaat

Compact flash 256GB – Maximale opslagcapaciteit!

Compact flash 256GB geheugenkaarten van Data IO zijn ontwikkeld voor de professionele markt door gerenommeerde bedrijven als Lexar, Transcend en SanDisk. Deze kaarten hebben een ongekende opslagcapaciteit van 256GB, dat een perfecte geheugenoplossing biedt voor ieder gebruiker. Compact flash 256GB kaarten zijn geoptimaliseerd voor high-end spiegelreflexcamera’s en HD camcorders. Het stelt u in staat om grote bestanden, zoals hoogwaardige foto’s en video’s van 1080p full-HD, 3D, en 4K Ultra HD zeer snel te verwerken. Dit is te danken aan de hoge overdrachtssnelheden en de grote opslagcapaciteiten. Lees hier meer over onze hoogwaardige compact flash 256GB kaarten!

Kwalitatieve compact flash 256GB kaarten

De innovatieve compact flash 256GB kaarten zijn ontwikkeld in samenwerking met belangrijke camera producenten voor een verhoogde compatibiliteit met de laatste digitale camera’s. Uw data is in goede handen met onze duurzame compact flash 256GB kaarten. Deze kaarten zijn bestand tegen extreme temperaturen, zodat u in elk klimaat de perfecte foto kunt schieten. Ook zijn de compact flash 256GB kaarten voorzien van een RTV-siliconenlaag voor extra bescherming tegen schokken en trillingen. Met de meegeleverde beveiligingssoftware kunt u gemakkelijk verloren foto’s of video’s terugwinnen en opslaan op de harde schijf van uw computer, zelfs als ze maanden geleden al verwijderd zijn.

Opslagcapaciteit van Compact Flash 256GB kaarten

Onze compact flash 256GB kaarten kennen een ongekende opslagcapaciteit, waarmee u al uw hoogwaardige foto’s en video’s kunt opslaan. Het biedt de perfecte geheugenoplossing in één kaart. Compact flash 256GB kaarten ondersteunen vele digitale formaten, waaronder RAW, JPEG foto’s, HD video en muziek bestanden. Het aantal foto’s en video’s dat u kunt opslaan hangt af van de resolutie. Zo kunt u met een compact flash 256GB 72.000 foto’s opslaan in 10 Mpx, 46.000 foto’s in 16 Mpx en 34.000 foto’s in 21 Mpx. Voor video’s geldt dat u maar liefst 30u kunt filmen in HD, 18u 40 min in Full HD en 12u in 4K Ultra HD kwaliteit!