64 GB

Toont alle 2 resultaten

Compact flash 64GB – Gemaakt voor hoge prestaties!

Data IO biedt u geheugenoplossingen in elk vorm en formaat. Zo hebben wij hoogwaardige compact flash 64GB kaarten voor u opgenomen in ons assortiment. De compact flash kaarten zijn in 1994 op de markt gebracht door SanDisk en inmiddels worden ze ontwikkeld door andere topfabrikanten, zoals Lexar en Transcend. Compact flash 64GB kaarten worden toegepast in high-end elektronica, zoals DSLR spiegelreflex camera’s en full HD en 4K ultra HD camcorders. Ideaal voor de professionele gebruiker die met hoogstaand beeldmateriaal werkt. Lees hier alles over compact flash 64GB kaarten!

Opslagcapaciteit compact flash 64GB kaarten

Met een compact flash 64GB kaart hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kaart vol raakt. Het heeft genoeg opslagcapaciteit om al uw waardevolle en kwalitatieve data op te slaan. Hoeveel u precies kunt opslaan op een compact flash kaart hangt natuurlijk af van de kwaliteit en het aantal MB’s. Zo kunt u circa 18.000 foto’s opslaan in 10 Mpx, 11.500 foto’s in 16 Mpx en 8.500 foto’s in 21 Mpx. Voor filmen geldt dat u circa 7u 30 min. kwijt kunt in HD kwaliteit, 4u 40 min. in Full HD kwaliteit en 3u in 4K Ultra HD kwaliteit! Compact flash 64GB kaarten van Data IO bieden u de perfecte geheugenoplossing! Meer opslagcapaciteit nodig? Bekijk onze compact flash kaarten van 128GB en 256GB!

Snelheid van Compact Flash 64GB kaarten

Compact flash 64GB kaarten zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele markt. De fabrikanten van compact flash 64GB hebben de kaarten geoptimaliseerd, zodat ze voldoen aan de hoge eisen van de wereld van professionele fotografie en de filmbranche. Zo zijn de compact flash 64GB kaarten voorzien van hoge overdrachtssnelheden en leveren ze zeer goede lees/schrijfsnelheden om de snelle actiefoto’s te vangen en om snelle bestandsoverdachten mogelijk te maken. De maximale schrijfsnelheden variëren van 60 MB/s tot 160 MB/s. Daarmee bieden we voor ieder type gebruiker wat wils!