16 GB

Enig resultaat

  • Transcend 32GB Compact Flash MLC 133X

    Transcend Compact Flash MLC 133X

    17,9033,90 incl . BTW

Compact Flash 16GB – High performance kaarten!

De compact flash 16GB geheugenkaarten van Data IO bieden de perfecte geheugenoplossing voor de recreatieve en professionele gebruiker. Het zijn hoogwaardige en duurzame kaarten, ontwikkeld door marktleiders op het gebied van data-opslag, zoals SanDisk en Lexar. De compact flash kaarten maken gebruik van de laatste flashgeheugen technologie, waardoor ze hoge prestaties kunnen leveren. Dit is te danken aan de geoptimaliseerde overdrachtsnelheid voor hoogwaardig foto- en beeldmateriaal in Full HD en 4K kwaliteit. Lees hier meer over compact flash 16GB kaarten!

Overdrachtssnelheid van Compact Flash 16GB

De overdrachtsnelheid is te verdelen in lees- en schrijfsnelheid. De leessnelheid staat voor de snelheid waarmee andere apparaten snel en efficiënt data op de compact flash kaart kunnen lezen. De schrijfsnelheid staat voor hoe snel een compact flash 16GB kaart video’s en foto’s kan verwerken en opslaan. Dit is een heel belangrijk aspect, gezien de hoge eisen die gesteld worden in de fotografie en filmindustrie. Onze compact flash kaarten zijn voorzien van hoge overdrachtsnelheden om de hoogwaardige data snel te kunnen verwerken. De maximale overdrachtsnelheden van onze compact flash 16GB kaarten variëren van 50 MB/s tot 160 MB/s! Zo kan de gebruiker hoge kwaliteit foto’s en 1080p Full HD, 3D en 4K video’s schieten. De compact flash kaarten zijn getest en staan garant voor een minimum schrijfsnelheid van 20 MB/s. Dit maakt het mogelijk om probleemloos beeldmateriaal op te nemen met een hoge frame rate.

Kwaliteit van Compact Flash 16GB

De innovatieve compact flash 16GB kaarten zijn ontwikkeld in samenwerking met belangrijke camera producenten voor een verhoogde compatibiliteit met de laatste digitale camera’s. Compact flash kaarten worden vooral in mid-range en high-end spiegelreflex camera’s gebruikt maar worden ook in computers en pda’s toegepast. Uw data is in goede handen met onze duurzame compact flash kaarten. Deze kaarten zijn bestand tegen extreme temperaturen, zodat u in elk klimaat de perfecte shot kunt schieten. Met de meegeleverde beveiligingssoftware kunt u gemakkelijk verloren foto’s of video’s terugwinnen en opslaan op de harde schijf van uw computer, zelfs als ze maanden geleden al verwijderd zijn.