32 GB

Toont alle 2 resultaten

Compact Flash 32GB – A-merk kwaliteit kaarten!

Compact flash 32GB geheugenkaarten zijn in 1994 ontwikkeld door SanDisk. Deze compact flash kaarten maken gebruik van flashgeheugen. Compact flash kaarten zijn ontwikkeld voor de professionele markt en kunnen hierbij zeer snel hoge kwaliteit foto- en beeldmateriaal verwerken en opslaan. Compact flash kaarten zijn in de loop der jaren steeds beter geworden en zijn geoptimaliseerd voor maximale capaciteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Lees hier alles over compact flash 32GB geheugenkaarten!

Snelheid van Compact Flash 32GB

Compact flash 32GB kaarten van Data IO zijn ontwikkeld voor de professionele gebruiker die werkt met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Hiervoor zijn hoge overdrachtssnelheden vereist om de data snel te kunnen verwerken. Net als bij micro SD en standaard SD kaarten, bestaat de snelheid van een compact flash kaart uit lees- en schrijfsnelheid. Compact flash 32GB kaarten worden vooral toegepast in mid-range en high-end DSLR spiegelreflexcamera’s. Bij actiefotografie, waarbij er foto’s snel achter elkaar geschoten worden komt de schrijfsnelheid goed van pas. Met onze compact flash 32GB kaarten worden uw foto’s zeer snel verwerkt en opgeslagen, zodat u meteen een nieuwe foto kunt schieten. De snelheden van de kaarten variëren, maar indien u het neusje van de zalm wilt hebben onder de compact flash 32GB kaarten, bekijk dan onze high-end kaarten, zoals de SanDisk Extreme Pro 32GB en de Lexar Professional compact flash 32GB kaart!

Opslagcapaciteit van Compact Flash 32GB

Met onze compact flash 32GB kaarten kunt u relatief veel data kwijt. Hoeveel data dat precies is hangt natuurlijk af van de kwaliteit en het aantal MB’s. Zo kunt u met een compact flash 32GB circa 9000 foto’s in 10 Mpx, 5700 foto’s in 16 Mpx en 4200 foto’s in 21 Mpx opslaan. Voor filmen geldt dat u met een compact flash 32GB circa 3h 45 min kunt filmen in HD, 2h 20 min in Full HD en 1h 30 min in 4K Ultra HD kwaliteit!