Lexar micro SD

Enig resultaat

Lexar micro SD Kaarten – Compacte kaarten van hoge kwaliteit!

Lexar micro SD zijn compacte geheugenkaarten van hoge kwaliteit. Met de Lexar micro SD kaart kunnen al uw beelden perfect worden vastgelegd op een zeer compacte kaart. Bekijk uw beelden op de hoogste kwaliteit full-HD of 4K video en geniet van de snelheid en gemak van een Lexar micro SD.

Lexar micro SD snelheid en capaciteit

Lexar micro SD kaarten zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen voor camera’s, tablets en smartphones. De micro SD kaarten hebben een snelheid vanaf Class 10 / UHS-I tot en met UHS-II U3, waarmee u data kan overzetten met een hoge snelheid. Het aanbod in opslagcapaciteit van de Lexar micro SD kaarten varieert van 32GB tot wel 200GB. Met welk toestel u de beelden ook vastlegt, door middel van deze micro SD kaart kunt u al uw data snel overzetten en bekijken op de hoogste kwaliteit full-HD en 4K video.

Doe meer met multimedia

Een groot voordeel van Lexar micro SD kaarten is dat deze ook te gebruiken zijn voor camera’s, tablets en smartphones. De kaart maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk uw hoge kwaliteit media bestanden te downloaden. Als toegevoegde functie bezit de kaart een USB 3.0 reader om snel bestanden over te zetten tussen verschillende apparaten. Dit maakt het eenvoudig voor u om uw vastgelegde beelden direct online te plaatsen. Naast Lexar micro SD kaarten, bieden wij ook micro SD kaarten van andere merken aan, zoals Samsung en SanDisk. Zo kunnen wij u een micro SD kaart bieden die specifiek past bij uw wensen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, voor gratis advies van één van onze experts!