Lexar CF KAARTEN

Enig resultaat

  • Lexar Professional 128 GB 1066x Compact Flash VPG65 160MB/s

    Lexar Professional 1066x Compact Flash VPG65 160MB/s

    43,90249,00 incl . BTW

Lexar Compact Flash – Uitgebreid getest voor hoge kwaliteit

Lexar Compact Flash kaarten zijn al lange tijd populair op de markt van geheugenkaarten en zijn zeer geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden data. Doet u aan actiefotografie of maakt u veel foto’s met hoge resolutie? Dan is een Lexar Compact Flash kaart zeker aan te raden!

Snelheid & opslagcapaciteit

Lexar Compact Flash kaarten verschillen onderling sterk in capaciteit. Door het geruime aanbod in Compact Flash kaarten is er altijd één die past bij uw wensen. Zo zijn er Lexar Compact Flash kaarten voor recreatief en dagelijks professioneel gebruik. Data IO biedt Compact Flash kaarten al aan vanaf 16GB tot maar liefst 256GB. De maximale snelheid van Lexar Compact Flash kaarten varieërt van 800X (120MB/s) tot 1066X(160MB/s). Dit geeft u de hoogst denkbare snelheid en capaciteit die nodig zijn om uw beelden snel en goed vast te leggen.

Lexar Compact Flash kaarten – Uitgebreid getest

Alle Lexar producten zijn uitgebreid getest in de Lexar laboratoria. Op deze manier zijn de prestaties, de kwaliteit, de compactheid en de betrouwbaarheid van de Compact Flash kaarten continu verzekerd. Dit maakt een Lexar Compact Flash kaart een zeer goede optie voor u. Een betrouwbaar merk dat al jaren staat voor hoge kwaliteit. Naast Lexar biedt Data IO ook andere merken Compact Flash kaarten aan, zoals SanDisk en Transcend. Zo wordt u bij Data IO niet beperkt in uw keuze. Bekijk ook ons aanbod SD kaarten om de juiste geheugenkaart te vinden, die het beste bij uw apparaat en wensen past.

Wilt u meer informatie over de Lexar Compact Flash kaarten? Neem dan contact met ons op!