Lexar CFAST

Toont alle 3 resultaten

Lexar CFast 2.0 – Extreem hoge overdrachtssnelheden!

Lexar CFast 2.0 levert precies de snelheden en capaciteiten die een professionele fotograaf nodig heeft. Met de Lexar CFast 2.0 kunt u volledige HD-opnamespecificaties inclusief hoge-definitie 4K video-opnames filmen. De enorme snelheden van de CFast 2.0 maken het mogelijk om bij te blijven met de nieuwste professionele camera’s. Lexar CFast 2.0 is de geheugenkaart van de toekomst!

Capaciteiten & Snelheden van Lexar CFast 2.0

Lexar CFast 2.0 maakt het mogelijk om HD en bioscoopkwaliteit 4K video opnames te maken. Dit is een uitkomst voor professionals in de foto- en filmindustrie. Data IO biedt de Lexar CFast 2.0 in verschillende capaciteiten en snelheden aan. Op deze manier is er altijd een geschikte kaart, die past bij uw toestel en behoeften. De capaciteit varieert van 64GB tot maar liefst 256GB. Daarnaast heeft u de keuze uit twee verschillende snelheden, namelijk: 3500x 525MB/s en 3600x 540MB/s.

Herstel bestanden met Image Rescue software

Alle CFast 2.0 kaarten van de ‘Professional’ lijn bezitten een versie van Image Rescue. Dit is een herstel programma dat verwerkt is in de CFast 2.0 kaart. Image Rescue herstelt het grootste deel van de foto’s en een selectie aan video bestanden, zelfs wanneer de bestanden verwijderd zijn of de kaart beschadigd is. Dit verkleint de kans aanzienlijk om uw bestanden te verliezen. Image Rescue software is gratis te downloaden bij aankoop van CFast 2.0 kaarten. Image Rescue software geeft een sterke toegevoegde waarde aan Lexar CFast 2.0 kaarten. Bekijk ook ons assortiment aan Lexar Compact Flash kaarten en Lexar SD kaarten om uw juiste uit keuze te maken.

Meer weten over CFast 2.0? Neem contact op met onze experts!