Lexar XQD

Toont alle 4 resultaten

Lexar XQD Kaarten – De toekomst van fotografie!

Lexar XQD is de geheugenkaart voor iedereen die het uiterste uit zijn camera wilt halen. XQD kaarten maken het mogelijk dat camera’s nog sneller kunnen fotograferen en grotere bestanden kunnen verwerken. Lexar XQD is de toekomst van de fotografie!

Voor moderne en toekomstige camera’s

Lexar XQD kaarten zijn een alternatief voor SD- en Compact Flash kaarten. XQD kaarten hebben een grotere omvang en zijn mede ontwikkeld door Nikon en Canon. Dit wordt als een groot voordeel ervaren, omdat Lexar XQD daarom goed aansluiten op de apparaten van Nikon en Canon. Daarnaast maakt een Lexar XQD kaart het mogelijk dat u met uw camera nog sneller foto’s kunt schieten. XQD kaarten bieden een snelle overdracht van uw bestanden, door de combinatie van hoge lees- en schrijfsnelheid en de USB 3.0 reader. Heeft u een moderne camera? Aarzel dan niet! Een XQD kaart is de toekomst voor de beste en snelste fotografie.

Specificaties van Lexar XQD

Lexar XQD kaarten staan voor snelheid en capaciteit. Data IO biedt meerdere opties aan qua capaciteit en snelheid, zodat wij u de juiste XQD kaart kunnen bieden. De capaciteit verschilt van 32GB tot wel 128GB. De Lexar XQD kaarten beschikken over enorme snelheid, van 1400x (210MB/s) tot maar liefst 2933x (440MB/s). Naast ons assortiment aan XQD kaarten biedt Data IO ook SD kaarten en micro SD kaarten aan op de website. Dankzij ons brede assortiment kunt u een weloverwogen keuze maken.

Bestel nu uw Lexar XQD kaart en profiteer van de vele productvoordelen! Heeft u nog vragen omtrent de XQD kaart of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op, onze experts staan altijd voor u klaar!