Lexar Kaartlezer

Toont alle 3 resultaten

Lexar Kaartlezers– Compact, snel en vooruitstrevend!

Lexar card readers brengen verandering in het lange wachten bij het overzetten van data. Na het fotograferen stelt u ongetwijfeld uw foto’s veilig op de computer. Dit kost vaak veel tijd, zowel om een back-up te maken, als het bewerken van de beelden. De card readers bezitten een 3.0 USB cardreader. Dit is aanzienlijk bevorderend voor de snelheid van het overzetten van uw data, ten opzichte van de USB 2.0 variant. Het lange wachten tot de data is overgezet is er met Lexar card readers niet meer bij!

Design van Lexar card readers

Lexar card readers zijn compacte kaartlezers die gemaakt zijn van duurzaam materiaal. De readers zijn erg praktisch ingericht. De card readers werken namelijk met een handig en innovatief pop-up systeem. Hierdoor kunt u met een eenvoudige druk op het apparaat, de card reader openen en sluiten. Het pop-up systeem biedt naast gemak ook bescherming tegen stof en vuil als de kaartsloten niet gebruikt worden. Hiernaast beschikken de Lexar card readers over een ledlampje, dat brandt bij een dataoverdracht. Lexar card readers zijn zeer geschikt voor mobiel gebruik dankzij hun compact- en draagbaarheid.

Vooruitstrevend in datasnelheid

Lexar card readers zijn vooruitstrevend op gebied van datasnelheid dankzij het gebruik van een USB 3.0 cardreader. Tevens kunt u met de reader ook via een USB 2.0 aansluiting data overzetten. Lexar card readers maken het mogelijk om snel en gemakkelijk al uw bestanden als foto’s en video’s over te zetten op uw computer. Een groot voordeel van de readers is dat ze voor meerdere geheugenkaarten tegelijk te gebruiken zijn. Alle Lexar card readers beschikken over een maximale lees- en schrijfsnelheid van 500 MB/s. De readers zijn voorzien van twee jaar garantie. Bent u op zoek naar een snelle en goede card reader? Dan bent u bij Data IO aan het juiste adres!

Naast Lexar card readers bieden wij ook SanDisk en Transcend readers. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze experts!