Lexar SD KAARTEN

Toont alle 9 resultaten

Lexar SD kaarten – Professionele SD kaarten

Lexar SD kaarten staan voor hoge kwaliteit en snelheid. Lexar is een grote speler op de markt voor geheugenkaarten en biedt professionele SD kaarten aan. Data IO levert een ruim aanbod Lexar SD kaarten. Bent u op zoek naar een SD kaart van een vooraanstaand merk voor uw digitale camera, mobiele apparaat of PDA? Dan is een Lexar SD kaart een aanrader voor u!

Specificaties van Lexar SD kaarten

Data IO biedt u een zeer breed aanbod Lexar SD kaarten. Deze SD kaarten zijn uit flash opgebouwd en zijn verkrijgbaar in SDHC en SDXC. De capaciteit van Lexar SD kaarten varieert van 16GB tot wel 512GB. Tevens zijn Lexar SD kaarten verkrijgbaar in verschillende lees- en schrijfsnelheden. De SD kaarten zijn namelijk verkrijgbaar vanaf de snelheidsklasse: ‘Class 10 / UHS-1’ tot en met de ‘UHS-I U3’ klasse! Hiermee kunt u beelden overzetten met een snelheid van 633x 95MB/s tot wel 2000x 300MB/s.

Ruime keuze aan Lexar SD kaarten

Dankzij ons brede aanbod kunnen wij u exact bieden waar u naar op zoek bent, onafhankelijk van uw gebruiksdoel. Bent u bijvoorbeeld zeer actief met filmen? Dan zouden wij een Lexar SD kaart aanraden met een relatief grote capaciteit en schrijfsnelheid. Gebruikt u de SD kaart enkel voor recreatieve foto’s? Dan is een Lexar SD kaart met een relatief kleine capaciteit voldoende. Bekijk ook de SD kaarten van onze andere merken: Transcend, Samsung en SanDisk om te bepalen welk merk SD kaarten het beste aansluit bij uw behoeftes.

Mocht u ergens vragen over hebben? Neem gerust contact met ons op, onze experts staan altijd voor u klaar!