SanDisk SD kaarten

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond

SanDisk SD – Kampioen onder de SD kaarten!

SanDisk SD kaarten van Data IO zijn de perfecte uitkomst voor iedereen die alle momenten wil vastleggen met de camera. Deze SD kaarten zijn ontwikkeld door de wereldleider in geheugenopslagproducten: SanDisk. SanDisk SD kaarten zijn voorzien van de nieuwste technologie, waardoor ze compatibel zijn met de nieuwste draagbare elektronica. Denk hierbij aan DSLR spiegelreflexcamera’s, compact- en systeemcamera’s en Full HD en 4K camcorders. De SD kaarten van SanDisk zijn geschikt voor zowel de professionele als de recreatieve gebruiker. Met ongekende overdrachtssnelheden en diverse opslagcapaciteiten bieden de populaire SanDisk SD kaarten de perfecte geheugenoplossing. Lees hier alles over SanDisk SD kaarten.

Productlijnen van SanDisk SD kaarten

SanDisk SD kaarten van Data IO kunt u onderverdelen in drie verschillende lijnen SD kaarten, namelijk: Extreme PRO, Extreme en Ultra. Deze lijnen hebben elk hun eigen specifieke eigenschappen en zijn elk te verkrijgen in diverse opslagcapaciteiten. Bent u een veeleisende professional, die met hoogwaardig beeldmateriaal werkt? Dan is de Extreme Pro lijn de beste optie voor u. Deze SanDisk SD kaarten zijn voorzien van extreem hoge schrijf- en leessnelheden, voor een verkorting van uw overdrachtstijd. Zelfs grote 4K-videobestanden en RAW fotobestanden zijn niet langer een knelpunt bij deze professionele lijn. Hierdoor kunt u optimaal werken en bespaard u tijd.

Optimale prestaties

SanDisk SD kaarten zijn ontworpen en getest om onder de zwaarste omstandigheden te presteren. Alle kaartsoorten van diverse lijnen zijn water- , schok- , en röntgenbestendig. SanDisk SD kaarten werken bij temperaturen tussen de -25 en 85 graden Celsius. U kunt in ieder klimaat perfecte beelden vastleggen. Uw waardevolle data en video- en fotobestanden zijn in goede handen bij SanDisk SD kaarten.  Wij bieden diverse opslagcapaciteiten, van 16GB tot maar liefst 512GB. SanDisk SD kaarten staan voor uitmuntende kwaliteit en functionaliteit, zodat u altijd de perfecte geheugenoplossing hebt voor uw SD-apparaat. SanDisk biedt ook geheugenoplossingen in andere formaten als: micro SD, Compact Flash en USB Flash.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze experts!

Extreme ProExtremeUltra
Compact Flash Extreme ProCompact Flash ExtremeCompact Flash Ultra
SD kaart Extreme ProSD kaart ExtremeSD kaart Ultra
micro SD Extreme Promicro SD Extrememicro SD Ultra
USB Extreme ProUSB ExtremeUSB Ultra