SanDisk Kaartlezer

Toont alle 7 resultaten

SanDisk Kaartlezers – Verhoog uw productiviteit met een multi-card reader!

SanDisk readers ondersteunen de overdracht van high-res foto’s en video’s tot tien keer zo snel dan USB 2.0. Door het partnerschap met SanDisk, is Data IO in staat om de nieuwste technologie SanDisk readers te leveren. SanDisk is koploper in de ontwikkeling van readers. Zo ontwikkelden zij de eerste Cfast 2.0 geheugenkaartlezer ter wereld: een alles in één USB 3.0 reader én een geheugenkaartlezer voor de UHS-II kaartlezer. Lees alles over de vooruitstrevende SanDisk Readers hier en vind de reader die bij u past!

Vooruitstrevende technologie van SanDisk readers

Verhoog uw productiviteit door middel van de hoge overdrachtssnelheden van SanDisk readers. Data IO biedt Cfast en USB 3.0 readers. De kaartlezers van SanDisk bieden de snelheden die een fotograaf nodig heeft om snel hoge resolutie foto’s en video’s te downloaden. Zo biedt de SanDisk Extreme Pro SHDC/SDXC UHS-II reader overdrachtssnelheden van gegevens tot wel 500MB/s tot tien keer sneller dan de USB 2.0. Dit biedt de veeleisende professional de mogelijkheid om doeltreffend om te gaan me de werklast en competitief te blijven met de concurrentie. Daarnaast heeft SanDisk de eerste Cfast 2.0 reader ter wereld ontwikkeld. Deze reader voldoet aan de behoeften van bioscoop, tv- en radio producers om volledige HD video’s te kunnen downloaden.

Het gemak van SanDisk readers

De kaartlezers zijn compact en hierdoor makkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn de USB 3.0 readers compatibel met USB 2.0 interfaces en SD kaarten zowel met UHS-I als zonder UHS. SanDisk readers zijn ontworpen voor de professional en inmiddels al niet meer weg te denken uit het werkveld.

Heeft u vragen over SanDisk readers? Neem dan gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Naast SanDisk readers bieden wij ook Transcend en Lexar readers.