SanDisk Compact Flash

Toont alle 9 resultaten

SanDisk Compact Flash Kaarten – Performance booster!

SanDisk compact flash kaarten zijn van professionele kwaliteit. De innovatieve SanDisk compact flash kaarten zijn ontwikkeld met de allernieuwste technologie, waardoor uw het maximale uit uw DSLR-camera of camcorder kunt halen. Wilt u uw opslagcapaciteit uitbreiden? Of simpelweg de prestaties van uw apparaat verbeteren? Met SanDisk compact flash kaarten is alles mogelijk. Data IO heeft tevens drie verschillende lijnen SanDisk compact flash kaarten in het assortiment opgenomen, namelijk: SanDisk Extreme Pro, SanDisk Extreme en SanDisk Ultra. Hierdoor hebben we voor zowel de veeleisende professional als de hobbyist de perfecte geheugenoplossing! Lees hier alles over SanDisk compact flash kaarten!

Compatibiliteit SanDisk compact flash kaarten

SanDisk compact flash geheugenkaarten zijn compatibel met de allernieuwste DSLR spiegelreflexcamera’s, Full HD en 4K Ultra camcorders. Onze kaarten zijn voorzien van de innovatieve technologie op het gebied van flashgeheugen, hierdoor kunt u het maximale uit uw apparaat halen. SanDisk compact flash kaarten zijn geschikt voor zowel de professionele als de recreatieve markt. Met onze hoogwaardige en betrouwbare compact flash lijnen bieden we voor elk type gebruiker de perfecte geheugenoplossing. De SanDisk Extreme Pro lijn is ontwikkeld voor de professionele markt, waarbij deze geheugenkaarten geoptimaliseerd zijn voor video-opnames  en sequentie fotografie van professionele klasse. Dankzij de overdrachtssnelheden van maar liefst 160 MB/s kunt u probleemloos al uw RAW fotobestanden en video-opnames in 4K opslaan voor maximaal gebruiksgemak en workflow-efficiëntie!

Hoge kwaliteit SanDisk compact flash kaarten

SanDisk compact flash kaarten zijn ongetwijfeld een performance booster voor uw apparaat. De SanDisk kaarten bieden uitstekende functionaliteiten, kwaliteit en een duurzaam ontwerp. Hierdoor kunt u waar en wanneer u wilt de perfect shot schieten. Voor betrouwbaarheid en sterke performance kunt u rekenen op de SanDisk compact flash geheugenkaarten om uw favoriete foto’s en video’s op te slaan. SanDisk biedt diverse opslagcapaciteiten tot wel 256GB! Zo kunt u al uw bestanden in één portfolio bewaren. Om deze reden kiezen fotografen van over de hele wereld voor SanDisk compact flash geheugenkaarten! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!