Verzendmethodes

Wij bieden flexibele mogelijkheden om uw bestelling op een voor u gewenste wijze zo snel mogelijk bij u in huis te krijgen!

 
Verzendmethode Traceerbaarheid Kosten
PostNL Brievenbuspakje traceerbaar €2,50
Aangetekend pakket traceerbaar €4,50
Pakje Gemakje traceerbaar, af te halen op afhaallocatie €3,90
Pakje Gemakje(Extra vroeg) traceerbaar, ’s morgens af te halen op afhaallocatie €5,90
PostNL Briefpost niet traceerbaar gratis
Aangetekend pakket België traceerbaar, exclusief voor BE bestellingen €4,90

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Voor al onze verzendmethodes geldt: Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld en betaald = dezelfde dag verzonden. Daar kunt u van uitgaan!

PostNL Brievenbuspakje
Met reden de meest gekozen verzendmethode. Een PostNL Brievenbuspakje is traceerbaar en in de regel  de volgende dag in huis. Een goedkope oplossing voor een traceerbare zending met hoge leverbetrouwbaarheid!

Aangetekend pakket
Bij deze verzendmethode is er controle van begin tot eind. Het aangetekende pakket van PostNL is daardoor de beste optie voor bestellingen van hoge waarde. U tekent bij ontvangst en het pakket wordt uitsluitend aan uw adres aangeboden.

Pakje Gemakje
Overdag bent u aan het werk en dus niet in staat om pakketjes te ontvangen, maar u wilt toch graag zekerheid dat u de bestelling morgen in huis heeft. Of u wilt zelf kunnen bepalen wanneer u het pakket in ontvangst neemt. Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij het Pakje Gemakje aan! Vanaf 16.00 uur kunt u uw pakket op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ophalen bij een PostNL afhaallocatie bij u in de buurt, met keuze uit ruim 2000 locaties!
Let op:  Voor de afhaallocatie naar uw voorkeur nemen wij telefonisch contact met u op. Ook kunt u het adres van uw gewenste afhaallocatie noteren in het veld “Bestelnotities” op de afrekenpagina.

Pakje Gemakje(Extra Vroeg)
U wilt uw bestelling zo snel mogelijk in uw bezit hebben? Dat kan met dé verzendmethode voor de vroege vogels. Vanaf 09.00 kunt u uw pakket, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ophalen bij een PostNL afhaallocatie bij u in de buurt. U heeft hierbij keuze uit ruim 400 PostNL afhaallocaties.
Let op: Voor de afhaallocatie naar uw voorkeur nemen wij telefonisch contact met u op. Ook kunt u het adres van uw gewenste afhaallocatie noteren in het veld “Bestelnotities” op de afrekenpagina.

PostNL Briefpost
Uw bestelling wordt verstuurd via de reguliere briefpost van PostNL en is niet traceerbaar. Dit is voor u geheel gratis! Helaas ervaren wij de laatste tijd vaker  langere vertragingen bij briefpost zendingen. Om deze reden komen wij voor briefpostzendingen op een gemiddelde levertijd van twee tot drie dagen.

Let op: Wij raden u ten zeerste af om voor deze verzendmethode te kiezen rond feestdagen.

Aangetekend pakket België
Exclusief voor al onze Belgische klanten! U tekent bij ontvangst en het pakket wordt uitsluitend aan uw adres aangeboden.