Wij zijn DataIO

Bedrijfsgegevens

KvK nummer: 72930268
NL BTW nummer: NL8592.89.849.B01
BE BTW nummer: BE 0723.459.949
IBAN: NL18 RABO 0145 3632 52
BIC: RABONL2U

Franklinweg 27, 4207 HX Gorinchem
Let op: dit is geen retouradres!

Ons postadres

Data IO Nederland B.V.
Postbus 747
3000 AS  ROTTERDAM

Prettig kennismaken!

Onze naam zegt het al: wij ademen data in & uit. Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van dataopslag voor praktisch al uw gebruikstoepassingen. Kern van onze klantenservice is dat wij u behandelen zoals wij zelf ook graag behandeld zouden willen worden: compleet assortiment van uitsluitend A-merken, laagste prijzen, snelle levering, persoonlijk contact, eerlijk advies, oplossingsgericht handelen en dingen niet moeilijker maken dan ze zijn!

Eigenlijk precies zoals u (en wij) dit graag ziet!

Waarom kiest u voor Data IO?

  • Laagste prijzen
  • Op maat oplossingen voor zowel consument als (groot)zakelijke klanten
  • Ruim 25 jaar ervaring in dataopslag en echte specialist!
  • Altijd een eerlijk en technisch onderbouwd advies op maat
  • Breed en diep assortiment met uitsluitend de beste merken!
  • Razendsnelle levering uit eigen voorraad
  • Focus op aftersales service
  • Officieel partner van o.a. SanDisk, Samsung, Sony en Transcend

Vertrouwd winkelen

Wij zijn geen eendagsvlieg met afbraakprijzen, maar een gerenommeerd bedrijf, opgericht in 2003, met toonaangevende partners als SanDisk en Samsung.

Maar …wie kan u beter vertellen hoe sterk wij zijn in onze (aftersales) klantenservice dan onze eigen klanten. Een rapportcijfer van 9,5 gemiddeld, op basis van ruim 33.000 reviews door kopende Data IO klanten geeft u een vertrouwd gevoel. Onderstaand een selectie:

Quotes van onze klanten over Data IO:

“Perfecte persoonlijke service – Ik had contact opgenomen wegens een grote bestelling. Direct werd er teruggemaild en zelfs gebeld. Zeer correct, snel, scherpe prijzen en alles werd perfect snel de volgende dag – volgens afspraak – bezorgd.”

“Hele snelle levering. Altijd fijne aanbiedingen en goede producten. Ik blijf bestellen bij DataIO en raad vrienden zeker aan om hier te bestellen!”

“Ik heb in het verleden ook artikelen bij u gekocht, en nu weer, maar steeds weer die snelheid van levering en keurige stevige verpakking. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Verdiend dik 5 sterren”
“Snelle en correcte levering, uitstekend assortiment. Gunstig prijsniveau in vergelijk met de grote mediawinkels”

“Ik zou iedereen willen aanraden de aankopen hier te doen. Nog nooit was een bedrijf zo snel in tijd tussen bestellen en ontvangen. Nooit heel internet doorlopen als je snel en gericht bij DataIO kunt kopen”

“Ik had zelf een  fout product besteld. Werd zeer vriendelijk en snel afgehandeld. Juiste product ontving ik een dag later en geld van verkeerde bestelling werd meteen teruggestort. Kortom, zeer tevreden”

Lees meer ervaringen van onze klanten op Trustpilot of Google.

…Ervaar ons zelf… 

Contact

Heeft u een dringende vraag waar u direct antwoord op wilt en/of bent u op zoek naar het juiste product voor uw toepassing? Wij helpen u uiteraard graag!

  • Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur op 088 188 98 88

  • Mail ons op info@dataio.nl Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur op uw mail