Transcend CFexpress Card 820 1700 MB/s

105,00155,00 incl . BTW

×

Misschien ook interessant

Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar

Wissen
Aantal
Productinformatie
MerkTranscend
Type productCFexpress
Opslagcapaciteit512 GB (netto 460,8 GB)
Leessnelheid (max.)
Schrijfsnelheid (max.)
ToepassingXQD- & CFexpress camera's van o.a. SONY & NIKON
Garantietermijn5 jaar (Limited Lifetime)
Artikelnummer

Andere suggesties…

  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 5-sterren waardering van onze klanten
  • Alle TOPMERKEN mobiele dataopslag
  • Kennis van dé specialist

Beschrijving

Transcend CFexpress Card 820 1700 MB/s

Om aan de behoeften van de allernieuwste digitale apparatuur te voldoen, bieden de CFexpress 820 Type B-geheugenkaarten van Transcend ongelooflijke overdrachtssnelheden van 1700MB/s en indrukwekkende opslagcapaciteit tot 512GB. De CFexpress-geheugenkaarten van Transcend zijn ook achterwaarts compatibel met bepaalde XQD-camera’s met firmware die CFexpress mogelijk maakt.

Een betrouwbare keuze

Exclusief ontworpen voor professionele fotografen die DSLR en geavanceerde camcorders gebruiken. De CFexpress 820 Type B-kaarten van Transcend zijn ideaal voor het vastleggen van buitensporten, natuur en actiefoto’s. Ze zijn vooral handig bij het opnemen van 4K-video en bieden professionele fotografen, videografen en content creators een indrukwekkende overdrachtssnelheid en betrouwbaarheid zonder frames te laten vallen.

Verbazingwekkende overdrachtssnelheden

Transcend’s CFexpress 820 Type B-kaarten zijn achterwaarts compatibel met bepaalde geselecteerde XQD-camera’s met firmware die CFexpress mogelijk maakt. Met lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1700MB/s en 1300MB/s kunt u genieten van vloeiende 4K-video-opname.

Opmerking: CFexpress Type B-kaart is achterwaarts compatibel met specifieke XQD®-geheugenkaarten. Compatibiliteit varieert vanwege camerafirmware.

Grotere opslagcapaciteit

Met tot 512GB opslagcapaciteit bieden Transcend’s CFexpress 820 Type B-kaarten continu fotograferen in snelle burst-modus, terwijl ze ook grote opslagruimte bieden voor RAW-afbeeldingen. Blijf gefocust op het vastleggen van die cruciale momenten en laat de geheugenkaart de rest doen.

Opmerking: Transcend raadt aan kaartlezers te gebruiken die CFexpress Type-B met CFA-specificatie ondersteunen voor optimale prestaties en compatibiliteit.

Gebouwd voor extremen

De CFexpress-kaarten van Transcend zijn getest om extreme omstandigheden te weerstaan. CFexpress-geheugenkaarten kunnen werken bij temperaturen van -10°C (14°F) tot 70°C (158°F) en leveren het beste op het gebied van prestaties en stabiliteit.

RecoveRx software

Transcend biedt exclusieve RecoveRx-software, een gratis hulpprogramma voor gegevensherstel waarmee u gemakkelijk op een opslagapparaat kunt zoeken naar verwijderde digitale bestanden, waaronder foto’s, documenten, muziek en video’s.

 

Extra informatie

Merk

Transcend

Opslagcapaciteit

256 GB, 512 GB

Toepassing

4K Videocamera, Spiegelreflex DSLR

Vragen over product