2,5 inch SATA III

Enig resultaat

2,5 INCH SATA III – Superieure Interne SSD’s

Deze interne SSD’s zijn ontwikkeld door gerenomeerde topfabrikanten in de wereld van data opslag als SanDisk en Transcend. De interne SSD’s komen in verschillende opslagcapaciteiten en bieden vele voordelen ten opzichte van conventionele harde schijven. Lees in dit artikel welke voordelen de 2,5 inch SATA III SSD’s bieden en welke toepassingsmogelijkheden er zijn.

Voordelen van 2,5 INCH SATA III Interne SSD’s

Data IO heeft verschillende 2,5 inch SATA III SSD’s in het assortiment opgenomen. Zo bieden wij u onder andere de SanDisk Ultra SSD 480GB. Dit interne opslagmedium is ideaal voor uw desktop, laptop of Mac en is voorzien van nCacheTM 2.0-technologie. Dit stelt uw computer in staat om elke taak sneller uit te voeren. Wat normaal gesproken minuten duurt met een conventionele HDD, gebeurt nu in slechts enkele seconden. De 2,5 inch SATA III heeft een lees- en schrijfsnelheid van 550 MB/s waardoor u al uw foto’s, videos en muziek probleemloos kunt im- of exporteren. Tevens heeft het net als alle SSD opslagmedia geen bewegende onderdelen. De accuduur van uw laptop wordt hierbij aanzienlijk verlengd. Een bijkomend voordeel is dat dit gepaard gaat met geruisloosheid en produceert de interne SSD nauwelijks warmte!

Kwaliteit 2,5 inch SATA III

Onze 2,5 inch SATA III SSD opslagmedia zijn ontwikkeld voor hoge prestaties en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ze zijn duurzaam en voldoen aan de industriestandaard van 2,5 inch waardoor ze zeer licht en compact zijn. Daarmee is de 2,5 inch SATA III niet alleen geschikt voor het gebruik in lichte notebooks en ultrabooks, maar ook in mainstream pc’s. Daarnaast zijn onze 2,5 inch SATA III bijzonder betrouwbaar doordat ze schok- en trillingsbestendig zijn en ondersteunen ze de stroombesparende Device Sleep Modus. Tevens zijn de 2,5 inch SATA III varianten van Transcend leverbaar in diverse opslagcapaciteiten van 64 GB tot 1 TB waarbij u verlost bent van het tijdrovend heen-en-weer-kopiëren en/of wissen van bestanden!