64 GB SD kaart

Toont alle 10 resultaten

SD Kaart 64GB – Dé Geheugenoplossing voor u!

SD kaarten 64GB zijn kaarten die qua opslagcapaciteit vallen binnen de categorie SDXC, wat staat voor eXtended Capacity. Andere SD kaarten die onder de SDXC categorie vallen zijn SD kaarten met een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB, 512GB en 1TB.Dit zijn geheugenkaarten met een uitzonderlijk grote opslagcapaciteit en kunnen een grote hoeveelheden foto’s en video’s bevatten. Op een SD kaart 64GB kunt u qua foto’s de volgende aantallen opslaan: met 10 Mpx (megapixels) 18.000 foto’s,
16 Mpx 11.500 foto’s en met 21 Mpx 8.500 foto’s! Met een SD kaart 64GB kunt u naar hartelust filmen, want het kan namelijk 7u 30 aan HD filmkwaliteit opslaan! Voor Full HD geldt 4u 40 filmen en 3u filmen met Ultra HD oftwel 4K kwaliteit!

Compatibiliteit van SD kaarten 64GB

Onze SD kaarten 64GB die zijn opgenomen in ons uitgebreide assortiment kennen een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Een SD kaart 64GB van Data IO is o.a. compatibel met de laatste draagbare elektronica, zoals een compact camera, systeem camera, spiegelreflex camera, Full HD videocamera en 4K videocamera! SDXC geheugenkaarten, waar de SD kaart 64GB onder valt, zijn niet backwards compatible. Dat wil zeggen dat u de kaart alleen kunt gebruiken in apparaten die speciaal ontwikkeld zijn om met de desbetreffende techniek te werken (in oudere apparaten werkt een nieuw kaartje vaak niet). Hier dient u rekening mee te houden indien u een apparaat gebruikt dat niet werkt met de SDXC technologie.

Overdrachtssnelheid van SD kaarten 64GB

De overdrachtssnelheid van een SD kaart 64GB is een belangrijk aspect bij het zoeken naar een geschikte SD kaart. Wat de SD kaarten 64GB zo uniek en onderscheidend maakt van elkaar is onder andere de overdrachtssnelheid, dat bestaat uit lees- en schrijfsnelheid. Leessnelheid is hoe snel een ander apparaat gegevens van de SD kaart kan lezen. Schrijfsnelheid betekent hoe snel de SD kaart gegevens kan verwerken en opslaan. Onze geheugenkaarten zijn onderverdeeld in drie verschillende klassen namelijk Class 10, UHS Class 1 en UHS Class 3. De klassen geven een minimale snelheid weer die gegarandeerd wordt door de fabrikant. Zo dient de snelheid van Class 10 SD kaart minimaal 10 MB/s zijn. Voor een classificatie UHS-I moet de snelheid minimaal 50 MB/s zijn en maximaal 104 MB/s SD kaarten 64GB met een UHS-II specificatie moet de snelheid minimaal 156 MB/s zijn en maximaal 312 MB/s.

De SD kaart 64GB is onder andere beschikbaar uit de series SanDisk Ultra, SanDisk Extreme en SanDisk Extreme Pro.

Bekijk het complete aanbod SD kaarten op onze overzichtspagina!