32 GB SD kaart

Toont alle 5 resultaten

SD kaart 32GB – Voor elk gebruiker!

Data IO biedt u een selectie van hoogwaardige SD kaarten 32GB van A-merken zoals SanDisk, Lexar en Transcend. Onze SD kaarten zijn ontwikkeld voor optimale prestaties, gebruiksgemak en duurzaamheid. Onze SD kaarten 32GB maken gebruik van de nieuwste technologie waardoor ze compatible zijn met de laatste high-end DSLR spiegelreflexcamera’s en HD en 4K Ultra HD camcorders. SD kaarten 32GB van Data IO maken gebruik van hoge overdrachtssnelheden zodat u snel en efficiënt kunt werken. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik. Kortom, we hebben voor ieder wat wils. Bekijk ons assortiment en lees alles over SD kaarten 32GB!

Snelheid SD kaart 32GB

De overdrachtssnelheid is een belangrijk aspect van een SD kaart 32GB. Overdrachtssnelheid bestaat uit lees- en schrijfsnelheid. Leessnelheid is hoe snel andere apparaten (zoals uw notebook of desktop computer) gegevens van de SD kaart kunnen lezen. Dit is van belang als u gegevens wilt overzetten van uw SD kaart naar een andere media apparaat. Schrijfsnelheid is hoe snel de SD kaart gegevens kan verwerken en opslaan. Tegenwoordig maken foto- en videocamera’s gebruik van meer pixels en bevat de data veel MB’s. Hierdoor is het van essentieel belang dat uw SD kaart grote hoeveelheden data snel kan verwerken en opslaan. Dit stelt de gebruiker is staat om snel en efficiënt te werken. Uw DSLR spiegelreflexcamera of HD camcorder is dan in een mum van tijd klaar om de volgende actieshot te nemen!

Opslagcapaciteit SD kaart 32GB

Een SD kaart 32GB is een perfecte geheugenoplossing voor iedere gebruiker. Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze SD kaarten weet u dat uw data in goede handen is. Maar hoeveel data kunt u nu precies kwijt op een SD kaart 32GB? Dat hangt natuurlijk af van de kwaliteit van uw foto’s en video’s. Zo kunt u circa 9.000 foto’s opslaan in 10 Mpx, 5.750 foto’s in 16 Mpx en 4.225 foto’s in 21 Mpx. Voor filmen geldt dat u circa 3u 45 min kwijt kunt in HD kwaliteit, 2u 20 min in Full HD kwaliteit en 1u 30 min in 4K Ultra HD kwaliteit!

De 32GB geheugenkaarten zijn leverbaar in de serie SanDisk Ultra en SanDisk Extreme.

Bekijk nu ook onze geheugenoplossingen in andere geheugenkaarten zoals, compact flash of de populaire micro SD kaarten!