128 GB SD kaart

Toont alle 12 resultaten

SD Kaarten 128GB – Hoge Kwaliteit SD kaarten!

Data IO is dé aanbieder van SD kaarten 128GB. Onze ruime assortiment bestaat uit hoogwaardige SD kaarten 128GB van diverse topfabrikanten, zoals SanDisk, Transcend, en Lexar. Met deze kaarten heeft u de perfecte oplossing voor al uw geheugenproblemen. Onze SD kaarten 128GB zijn compatibel met de nieuwste elektronica en zijn geschikt voor zowel de recreatieve gebruiker als de professionele fotograaf. Lees hier alles over SD kaarten 128GB!

Compatibiliteit SD kaart 128GB

Onze SD kaarten 128GB zijn compatibel met de allerlaatste (draagbare) elektronica. Dit betekent dat u ze probleemloos kunt gebruiken in apparaten, zoals compactcamera’s, systeemcamera’s, spiegelreflexcamera’s, full HD videocamera’s, 4K videocamera’s en nog veel meer! Omdat een SD kaart 128GB binnen de zogenaamde SDXC ( SD eXtended Capacity) categorie valt, zijn deze kaarten niet backwards compatible. De kaarten gebruiken namelijk een ander bestandsysteem waardoor dit nieuwe formaat niet compatible is met apparaten die alleen SD (64GB – 2TB) gebruiken. De meeste apparaten die gemaakt zijn na 2010 zouden SDXC compatibel moeten zijn. Om zeker te zijn van de compatibiliteit, zoek dan naar het SDXC logo op kaarten en apparaten zoals camera’s camcorders enz. Dit geldt tevens ook voor micro SD kaarten!

Opslagcapaciteit SD kaart 128GB

Met onze SD kaarten 128GB bieden we u een perfecte geheugenoplossing voor al uw data. U kunt naar hartelust hoogwaardige foto’s en video’s opslaan zonder dat u zich druk hoeft te maken dat uw SD kaart vol raakt. Met een SD kaart 128GB kunt u veel data opslaan, hoeveel data u kunt opslaan hangt uiteraard af van de kwaliteit. Met een SD kaart 128GB kunt u circa 36.000 foto’s van 10 Mpx (megapixels) opslaan, 23.000 foto’s van 16 Mpx en 17.000 foto’s van 21 Mpx. Voor video’s geldt dat u 15h kunt filmen met HD kwaliteit, 9h 20 min met Full HD kwaliteit en 6h met 4K Ultra HD kwaliteit!

Kwalitatieve SD kaarten 128GB

Als specialist in SD kaarten 128GB en onze jarenlange ervaring in data-opslag, bieden we u alleen de meest hoogwaardige en kwalitatieve geheugenkaarten van topfabrikanten. Met onze SD kaarten weet u zeker dat u waardevolle data in goede handen is. Zo zijn onze kaarten bestendig tegen extreme temperaturen en zijn schok-, röntgen- en waterbestendig!

Voor meer duurzame opslagmedia bekijk onze compact flash kaarten en USB flashdrives.