SanDisk Ultra Dual USB3.0 32GB Flash Drive

14,50 incl . BTW

Levertijd: Vervangen door nieuwe versie

Aantal
 Productinformatie
 Merk SanDisk
 Type product USB 3.0 Flash Drive
 Opslagcapaciteit 32 GB
 Snelheidsklasse USB 3.0
 Leessnelheid (max.) 130 MB/s
 Schrijfsnelheid (max.) Niet gepubliceerd door fabrikant
 Toepassing Opslag van o.a. films, foto’s, muziek en vertrouwelijke databestanden
 Bijzonderheden Zowel micro USB (voor smartphone en tablet) als USB 3.0 aansluiting
 Garantietermijn 5 jaar
 Artikelnummer SDDD2-032G-G46
Dit product is ook leverbaar in: 16 GB | 64 GB | 128 GB

Andere suggesties…

  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Betrouwbaar en veilig winkelen
  • Alle TOPMERKEN mobiele dataopslag
  • Kennis van dé specialist
  • 5-sterren waardering van onze klanten

Beschrijving

SanDisk Ultra Dual USB3.0 32GB Drive zorgt voor het snel (130MB/s) en eenvoudig overdragen van bestanden van een Android™-smartphone of -tablet naar uw computer, zodat u ruimte kunt vrijmaken voor muziek, foto’s of HD-video’s. De drive beschikt over een micro-USB-aansluiting aan het ene uiteinde en een USB 3.0-aansluiting aan het andere, waardoor bestandsoverdracht een fluitje van een cent wordt, en kan tot 64 GB aan gegevens opslaan. De SanDisk Memory Zone-app, die beschikbaar is via Google Play™, stelt u in staat om bestanden te beheren, ordenen en er back-ups van te maken.

Stelt u in staat bestanden over te dragen van een Android-smartphone of -tablet naar uw pc of Mac-computer Micro-USB-aansluiting aan het ene uiteinde en USB-aansluiting 3.0 aan het andere gegevensopslagcapaciteit tot 128 GB
SanDisk Memory Zone-app stelt u in staat bestanden te ordenen en hier back-ups van te maken USB-drive wordt automatisch gedetecteerd bij gebruik met compatibele apparaten

Onder andere geschikt voor:
HTC Desire, One, One Max, One X plus
Huawei Ascend D2, Ascend P6, Ascend Mate, Ascend Mate2, MediaPad
LG G Pro, G2, Optimus G Pro
Samsung Flip, Round, Galaxy Express, Mega, Galaxy Note, Galaxy S II, SIII, S4, S5, Galaxy Tab
Sony Experia Z, Z1, Z2, Z-ultra, T2,

Dubbele aansluiting voor gemakkelijke bestandsoverdracht
Geoptimaliseerd voor Android-smartphones en -tablets, de SanDisk Ultra Dual USB3.0-drive beschikt over een micro-USB-aansluiting aan het ene uiteinde en een USB 3.0-aansluiting aan het andere, waardoor u foto’s, video’s en andere bestanden kunt overdragen naar uw pc of Mac-computer om opslagruimte vrij te maken.

Bestanden ordenen met de SanDisk Memory Zone-app
De SanDisk Memory Zone-app, die kan worden gedownload uit de Google Play Store-app, biedt een gemakkelijke manier om bestanden in het interne en externe geheugen van uw Android-smartphone te beheren, te ordenen of er een back-up van te maken. De app kan worden gebruikt met de SanDisk Ultra Dual USB-drive voor het verplaatsen van bestanden.

Beschikbaar in capaciteiten tot 128 GB
De SanDisk Ultra Dual USB3.0-drive, die tot 128 GB aan opslagruimte biedt, levert voldoende capaciteit voor grote digitale foto- of muziekbibliotheken. Als u veel foto’s of video’s op uw smartphone of tablet laadt, maakt de drive het gemakkelijk om een back-up van die bestanden te maken en deze van uw apparaat over te brengen naar uw pc of Mac-computer.

Automatische detectie bij aansluiting
De SanDisk Ultra Dual USB3.0-drive is een gemakkelijk en direct te gebruiken “Plug&Play”-apparaat dat automatisch wordt gedetecteerd als het is aangesloten op een compatibele Android-smartphone, -tablet of -computer.

Compatibiliteit en garantie
De SanDisk Ultra Dual USB3.0-drive is compatibel met Android-smartphones en -tablets en met pc’s met Windows® XP, Windows 7 of Windows 8, of met Mac-computers met Mac OS X v10.5 . De drive biedt een beperkte garantie van vijf jaar

Extra informatie

opslagcapaciteiten

32 GB

toepassing

Smartphone, Tablet

merken

SanDisk

type-geheugen

USB Drive

Vragen over product