SanDisk 64GB iXpand USB 3.0 Flash Drive

39,90 incl . BTW

×

Misschien ook interessant

Levertijd: Vervangen door nieuwe versie

Aantal
Ook leverbaar:
Productinformatie
MerkSanDisk
Type productUSB Flash Drive voor Apple iPhone, iPad
Opslagcapaciteit64 GB (netto 57,6 GB)
ToepassingOpslag muziek, foto's, films etc.
BijzonderhedenDit product is vervangen door SDIX60N-064G
ArtikelnummerSDIX30N-064G-GN6NN

Levering inclusief SanDisk iXpand Drive-app

Andere suggesties…

  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 5-sterren waardering van onze klanten
  • Alle TOPMERKEN mobiele dataopslag
  • Kennis van dé specialist

Beschrijving

SANDISK 64GB IXPAND, EXTRA OPSLAGCAPACITEIT VOOR UW IPHONE EN IPAD
De iXpand-flashdrive, die is ontworpen als de perfecte metgezel voor uw iPhone, biedt een eenvoudige manier om ruimte vrij te maken op uw iPhone, maakt steeds automatisch een back-up van uw camera en stelt u zelfs in staat om video’s in populaire formaten rechtstreeks vanaf de drive te bekijken. De drive beschikt over zowel een flexibele Lightning-connector die werkt bij de meeste hoesjes en een USB 3.0-connector om op uw Mac-computer of pc aan te sluiten, zodat u uw bestanden gemakkelijk naar elke gewenste locatie kunt overbrengen. De iXpand-flashdrive bevat tevens versleutelingssoftware waarmee u bestanden via een wachtwoord kunt beveiligen, zodat u uw content kunt delen terwijl vertrouwelijke bestanden veilig opgeborgen blijven op uw apparaten. Maak gerust zoveel foto’s en video’s als u maar wilt. De iXpand-flashdrive biedt een snelle en eenvoudige manier om ruimte vrij te maken op uw iPhone zodat u altijd gereed bent om nieuwe herinneringen vast te leggen.

MAAK SNEL RUIMTE VRIJ!
Maak snel ruimte vrij op uw iPhone of iPad met de iXpand-flashdrive. Breng simpelweg de Lightning-connector aan en verplaats op eenvoudige wijze foto’s, video’s en andere bestanden van uw apparaat naar de drive. Vervolgens kunt u de bestanden dan overbrengen naar een Mac-computer of pc, of ze opslaan op de drive.

AUTOMATISCHE BACK-UP VAN FOTO’S
Stel de iXpand mobiele app in op het maken van automatische back-ups van uw iPhone- of iPad-camera wanneer de drive is aangesloten. Handmatig selecteren van welke foto’s u een back-up wilt maken is niet nodig. Telkens wanneer u de drive aansluit, gaat deze voor u aan het werk.

BEKIJK UW VIDEO’S TERWIJL U ONDERWEG BENT
De iXpand-flashdrive ondersteunt populaire videoformaten (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV) zodat u video’s kunt opslaan en rechtstreeks vanaf de drive bekijken, waardoor het een fantastische reisgenoot vormt.

WERKT BIJ DE MEESTE HOESJES
De iXpand-flashdrive is ontworpen met een flexibele connector voor directe aansluiting op uw iPhone of iPad zonder dat u uw hoesje hoeft te verwijderen.

USB 3.0 VOOR BESTANDSOVERDRACHT OP HOGE SNELHEID
Steek de drive in de USB 3.0-poort van uw computer en breng uw bestanden in een mum van tijd over.

iXpand MOBIELE APP
De iXpand Drive-app, die verkrijgbaar is in de App Store, maakt het gemakkelijk om uw foto’s en video’s te beheren en stelt u tevens in staat populaire videoformaten rechtstreeks vanaf de drive te bekijken.

Vragen over product