SanDisk 128GB iXpand USB 3.0 Flash Drive

53,90 incl . BTW

Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar

Aantal
Ook leverbaar:
Productinformatie
MerkSanDisk
Type productUSB Flash Drive voor Apple iPhone, iPad
Opslagcapaciteit128 GB (netto 115,2 GB)
Leessnelheid (max.)Niet door SanDisk gepubliceerd
Schrijfsnelheid (max.)Niet door SanDisk gepubliceerd
Geschikt vooriPhone en iPad met lightning connector
ToepassingOpslag muziek, foto's, films etc.
BijzonderhedenInclusief SanDisk iXpand Drive-app
Garantietermijn2 Jaar
ArtikelnummerSDIX30C-128G-GN6NE

Levering inclusief SanDisk iXpand Drive-app

Andere suggesties…

  • Betrouwbaar winkelen, achteraf betalen via AfterPay
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 5-sterren waardering van onze klanten
  • Alle TOPMERKEN mobiele dataopslag
  • Kennis van dé specialist

Beschrijving

SANDISK 128GB IXPAND, EXTRA OPSLAGCAPACITEIT VOOR UW IPHONE EN IPAD
De iXpand-flashdrive, die is ontworpen als de perfecte metgezel voor uw iPhone, biedt een eenvoudige manier om ruimte vrij te maken op uw iPhone, maakt steeds automatisch een back-up van uw camera en stelt u zelfs in staat om video’s in populaire formaten rechtstreeks vanaf de drive te bekijken. De drive beschikt over zowel een flexibele Lightning-connector die werkt bij de meeste hoesjes en een USB 3.0-connector om op uw Mac-computer of pc aan te sluiten, zodat u uw bestanden gemakkelijk naar elke gewenste locatie kunt overbrengen. De iXpand-flashdrive bevat tevens versleutelingssoftware waarmee u bestanden via een wachtwoord kunt beveiligen, zodat u uw content kunt delen terwijl vertrouwelijke bestanden veilig opgeborgen blijven op uw apparaten. Maak gerust zoveel foto’s en video’s als u maar wilt. De iXpand-flashdrive biedt een snelle en eenvoudige manier om ruimte vrij te maken op uw iPhone zodat u altijd gereed bent om nieuwe herinneringen vast te leggen.

MAAK SNEL RUIMTE VRIJ!
Maak snel ruimte vrij op uw iPhone of iPad met de iXpand-flashdrive. Breng simpelweg de Lightning-connector aan en verplaats op eenvoudige wijze foto’s, video’s en andere bestanden van uw apparaat naar de drive. Vervolgens kunt u de bestanden dan overbrengen naar een Mac-computer of pc, of ze opslaan op de drive.

AUTOMATISCHE BACK-UP VAN FOTO’S
Stel de iXpand mobiele app in op het maken van automatische back-ups van uw iPhone- of iPad-camera wanneer de drive is aangesloten. Handmatig selecteren van welke foto’s u een back-up wilt maken is niet nodig. Telkens wanneer u de drive aansluit, gaat deze voor u aan het werk.

BEKIJK UW VIDEO’S TERWIJL U ONDERWEG BENT
De iXpand-flashdrive ondersteunt populaire videoformaten (.WMV, .AVI, .MKV, .MP4, .MOV) zodat u video’s kunt opslaan en rechtstreeks vanaf de drive bekijken, waardoor het een fantastische reisgenoot vormt.

WERKT BIJ DE MEESTE HOESJES
De iXpand-flashdrive is ontworpen met een flexibele connector voor directe aansluiting op uw iPhone of iPad zonder dat u uw hoesje hoeft te verwijderen.

USB 3.0 VOOR BESTANDSOVERDRACHT OP HOGE SNELHEID
Steek de drive in de USB 3.0-poort van uw computer en breng uw bestanden in een mum van tijd over.

iXpand MOBIELE APP
De iXpand Drive-app, die verkrijgbaar is in de App Store, maakt het gemakkelijk om uw foto’s en video’s te beheren en stelt u tevens in staat populaire videoformaten rechtstreeks vanaf de drive te bekijken.

Extra informatie

Opslagcapaciteit

128 GB

Merk

SanDisk

Type geheugen

USB Flashdrive

Vragen over product