Over Data IO

Het team achter Data IO heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van halfgeleideroplossingen en componenten en staat voor:

  • laagste prijzen
  • breed en diep assortiment
  • razendsnelle levering
  • zeer goede aftersales service
  • ruim 25 jaar ervaring in dataopslag
  • is officiële partner van Samsung en Transcend

Wij leveren dataopslagproducten van topmerken als Samsung, SanDisk, Kingston en Transcend. Met ons uitgebreide assortiment richten wij ons zowel op de professionele als de consumenten markt.

Altijd een passend opslagmedium voor uw smartphone, mobiele telefoon, tablet, digitale spiegelreflex/compactcamera of professionele filmapparatuur aanbieden. Tevens ruim assortiment in USB sticks, Solid State Drives en externe harde schijven. Daarnaast leveren wij geheugenoplossingen (DRAM) voor alle desktops, notebooks, workstations en servers zodat de prestaties van uw systemen altijd optimaal zijn.

Alle in de webshop genoemde prijzen zijn incl btw.

Data IO staat garant voor kwaliteit, snelle levering en goede service. Wanneer een product defect is hanteren wij de termijnen van de officiële fabrieksgarantie.

 

DataIO hecht veel waarde aan 100% tevreden klanten.
Onder het motto ‘voor ieder probleem is een oplossing’
horen wij graag van u mocht u ergens niet tevreden over zijn!

 

Quotes van klantervaringen:
“Snelle en correcte levering, uitstekend assortiment. Gunstig prijsniveau in vergelijk met de grote mediawinkels”
“Goede website, ruime keuze en goede prijs. Meteen reactie via email en keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Snelle levering. Zeker een aanbeveling waard, voor mij een blijvertje”
“Ik zou iedereen willen aanraden de aankopen hier te doen. Nog nooit was een bedrijf zo snel in tijd tussen bestellen en ontvangen. Nooit heel internet doorlopen als je snel en gericht bij DataIO kunt kopen”
“Ik had zelf een  fout product besteld. Werd zeer vriendelijk en snel afgehandeld. Juiste product ontving ik een dag later en geld van verkeerde bestelling werd meteen teruggestort. Kortom, zeer tevreden”

Kijk voor meer ervaringen van onze klanten op Trustpilot Tweakers, Kieskeurig of Beslist.NL