200 GB micro SD

Enig resultaat

Micro SD 200GB – Record in geheugencapaciteit!

De micro SD 200GB van Data IO is de oplossing voor al uw digitale geheugen problemen. Met een micro SD 200GB kunt u meer foto’s en video’s maken dan ooit tevoren en hoeft u zich niet druk te maken over uw geheugen. De nieuwe ultra micro-SDXC 200GB heeft een leessnelheid van maar liefst 90MB/S. Compatibel met de nieuwste electronica, zoals de laatste mobiele telefoons, tablets, navigatiesystemen, mp3-spelers en nog veel meer!

Micro SD 200GB van Topmerken

Zoals u van ons gewend bent staan we garant voor kwaliteit en uitstekende service. Dit kunnen we onder andere doen door onze jarenlange ervaring in de wereld van data-opslag én de nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van micro SD 200GB kaarten, zoals Samsung, SanDisk, Trenscend en Lexar. Hierdoor weet u zeker dat uw waardevolle data in goede handen is. Naast kwaliteit biedt Data IO uitstekende service tesamen met de zeer eenvoudige betaal- en bestelprocedure en de snelle levertijd. Niet voor niets hebben we als webshop een Trustpilot klantenbeoordeling van 9.6!

Mico SD 200GB: Doorbraak in opslagcapaciteit!

Een opslagcapaciteit van 200GB betekent dat u niet meer beperkt wordt met het maken, opslaan en delen van kwaliteitsfoto’s en video’s! De ultra micro-SDXC kaarten van 200GB kunnen wel tot 20 uur aan Full-HD video’s bevatten. Met dank aan de hoge overdrachtsnelheid van uw micro SD 200GB naar uw PC kunt u probleemloos tot maar liefst 1200 foto’s per minuut overzetten! De bijzonder duurzame micro SD 200GB is bestand tegen extreme condities en hierdoor bestending tegen water, hoge temperaturen, schokken, magneten en röntgen-straling! Nu met een SD adapter en 5 jaar bedrijfsgarantie!

Wacht niet langer en bestel nu uw micro SD 200GB!