Memory Stick Pro

Toont alle 3 resultaten

Memory Stick Pro – Verzekerd van goede foto’s

Met een Memory Stick Pro ben je verzekerd dat je foto’s altijd goed opgeslagen blijven op je Sony Camera, Sony Camcorder of Sony DSLR. Een foto zegt meer dan duizend woorden, en misschien zijn dit wel de belangrijkste bestanden die u kunt hebben. Het is dus belangrijk om deze goed op te slaan!

De Memory Stick Pro is geschikt voor iedereen

De Memory Stick Pro is ideaal voor zowel de beroepsfotograaf als voor de hobbyfotograaf. Met een keuze tussen 16GB en 32GB aan opslag is er voor iedereen een geschikte variant. Wanneer u het perfecte plaatje geschoten heeft, heeft u deze met 50MB/s ook zo naar uw computer getransporteerd! Verder kunnen deze geheugenkaarten tegen een stootje, en werken ze perfect tussen de temperaturen -25C tot 85C! Mochten er toch problemen voorkomen met deze de Memory Stick Pro ook dan wordt dit opgelost. Beide geheugenkaarten worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie, u bent dus verzekerd van een goedwerkend product!

Deel gemakkelijk uw foto’s

Met de Memory Stick Pro kunt u foto’s snel uploaden naar uw PC, maar daarnaast biedt Sony u nog een andere mogelijkheid om uw foto’s te delen. Bij het product krijgt u namelijk ook toegang tot x-Pict Story™. Met x-Pict Story™ kunt u gemakkelijk uw mooiste foto’s samenvoegen in diavoorstellingen, eigen muziek erbij kiezen en dit delen op bijvoorbeeld Youtube™. Met deze functie kunt u uw vrienden en familie altijd op de hoogte houden met de mooiste foto’s! Wacht niet langer en bestel de Memory Stick Pro vandaag nog!

Heeft u vragen nog vragen over de Memory Stick Pro? Neem gerust dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag!