Lexar 256GB JumpDrive Fingerprint F35 USB 3.0 Flash Drive

Aanbieding!

79,00 incl . BTW

×

Misschien ook interessant

Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar

Aantal
Ook leverbaar:
Productinformatie
MerkLexar
Type productUSB 3.0 Flash Drive
Opslagcapaciteit256 GB (netto 230,4 GB)
Aansluiting (interface)USB 3.0
BijzonderhedenBij gebruik in USB 2.0 slot is de snelheid lager
Schrijfsnelheid (max.)300 MB/s
ToepassingUniverseel opslagmedium
BijzonderhedenInclusief vingerafdrukbeveiliging
Garantietermijn2 jaar (Limited Lifetime)
MerkLJDF35-256BBBK

Andere suggesties…

  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • 5-sterren waardering van onze klanten
  • Alle TOPMERKEN mobiele dataopslag
  • Kennis van dé specialist

Beschrijving

De Lexar 256GB JumpDrive Fingerprint F35 is een van de veiligste USB 3.0-flashdrives die er is en maakt gebruik van een ultrasnelle vingerafdrukbeveiliging waarmee u uw gegevens tegen onbevoegde gebruikers kunt beschermen in minder dan één seconde. De USB-stick kan maximaal 10 vingerafdrukken opslaan, zodat alleen u en uw naaste medewerkers toegang hebben tot uw bestanden. De USB-stick beschikt ook over een eenvoudige installatie zonder dat er een softwarestuurprogramma vereist is, zodat u snel kunt beginnen met het overzetten van uw bestanden met snelheden tot 300 MB/s. Voor extra gemoedsrust beschikt het ook over 256-bit AES-codering om uw waardevolle bestanden te beschermen.

BEVEILIGING BINNEN HANDBEREIK
Krijg een extra beveiligingslaag voor zeer vertrouwelijke documenten met behulp van vingerafdrukverificatie met de Lexar 256GB JumpDrive Fingerprint. De USB-stick beschermt uw gegevens tegen ongeautoriseerde toegangspogingen. De USB-stick kan tot 10 vingerafdruken opslaan, zodat alleen u en uw naaste medewerkers toegang hebben tot uw bestanden.

10 VINGERAFDRUKKEN
Als u met veel mensen samenwerkt dan is het laatste wat u wilt dat zeer gevoelige informatie in verkeerde handen valt. Deze USB-stick combineert veilige gegevensopslag en biometrische technologie om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Selecteer maximaal 10 personen en elke unieke vingerafdruk wordt opgeslagen voor toegang tot het beveiligde deel van de schijf.

ULTRASNELLE TOEGANG
Plaats uw vinger op het station en wanneer het licht knippert, bent u klaar om verder te gaan.

EENVOUDIGE INSTALLATIE
De installatie van de Lexar 256GB JumpDrive Fingerprint is simpel. Sluit gewoon uw schijf aan en gebruik de applicatie om wachtwoorden in te stellen, vingerafdrukken in te schrijven en gebruikers te beheren.

BESCHERM UW BESTANDEN
Alsof het gebruik van uw vingerafdruk niet al veilig genoeg is, wordt deze schijf geleverd met 256-bits AES-codering om uw bestanden te beschermen.

Lexar artikelnummer: LJDF35-256BBBK

Extra informatie

Opslagcapaciteit

256 GB

Type geheugen

USB Flashdrive

Merk

Lexar

Vragen over product