Server geheugen

Toont alle 6 resultaten

Server geheugen – Vergroot de capaciteit van uw server!

Extra server geheugen wordt ingezet om de capaciteit van servers uit te breiden. Maar waar dient een server voor? Een server is een computer, zonder scherm, toetsenbord en muis en wordt gebruikt als een soort extra computer. Er is onderscheid aan te brengen tussen file-, mail- en webservers. Fileservers zijn voor muziek, films, programma’s en overige bestanden. Mailservers zijn voor het verzenden en ontvangen van emails. Tenslotte zijn webservers servers waarop websites draaien. Deze servers kunnen allemaal aan één website gekoppeld staan. Voldoende server geheugen is essentieel voor een optimale website en/of webshop.

Over extra server geheugen van Kingston

Kingston is de grootste geheugenfabrikant ter wereld. Data IO wil haar klanten alleen het beste bieden en dat is Kingston. Extra server geheugen van Kingston is een makkelijke, goedkope manier om uw server te uit te breiden. Wij bieden u server geheugen in 4GB en 8GB. Hoe meer geheugencapaciteit, hoe meer data uw server kan verwerken. Dit draagt bij aan de snelheid van uw server.

Niet iedere geheugenupgrade is geschikt voor iedere server. Per server geheugen uitbreiding wordt duidelijk omschreven voor welke servers het bestemd is. Kingston geheugen heeft compatibiliteit met onder andere DELL servers, ASUS, SuperMicro, HP en WorkStations.

Vind het server geheugen dat bij u past

Welk geheugen u nodig heeft is afhankelijk van uw systeem en moederbord. Voor de aanschaf van extra server geheugen is het belangrijk dat u weet waar u op moet letten. Daarbij moet er gekeken worden naar uw gebruik, het systeem en het type server. Mocht dit vragen bij u oproepen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan altijd voor u klaar!

Wilt u naast het uitbreiden van uw server geheugen ook uw laptop of desktop versnellen? Bekijk dan nu ons aanbod in desktop geheugen en notebook geheugen.