Externe HD

Toont alle 15 resultaten

Externe harde schijf – Topkwaliteit van alle A-merken!

Een externe harde schijf van Data IO vormt de ultieme oplossing indien uw interne opslag vol is. Met een externe harde schijf kunt u uw totale opslagcapaciteit vergroten en heeft u het voordeel dat u uw bestanden altijd bij de hand kunt hebben.

A-merken & Opslag

De externe harde schijven  die Data IO aanbiedt zijn uitsluitend van A-merken als Samsung, Sandisk en Transcend. Door het uitsluitend verkopen van externe harde schijven  van A-merken bent u ervan verzekerd dat u over de beste kwaliteit harde schijf beschikt. De externe harde schijven  worden aangeboden in opslagcapaciteiten van 120GB tot 3TB (3000GB).

2.5/3.5 inch externe harde schijf SSD

Bij Data IO heeft u de keuze uit 2.5inch of 3.5inch externe harde schijven. Door het kleine formaat zijn de externe harde schijven gemakkelijk mee te nemen. Dit maakt de externe harde schijven die wij leveren zijn ideaal voor professioneel en privé gebruik. De 3.5inch externe harde schijf heeft een externe voedingsbron (netstroom) nodig, waar de 2.5inch externe harde schijf gebruik maakt van de USB aansluiting als voeding.

USB 3.0 aansluiting

Alle externe harde schijven van Data IO zijn voorzien van een USB 3.0 aansluiting. Deze aansluiting is tot wel 10 keer sneller dan de oudere USB 2.0 aansluiting. Door USB 3.0 zijn overdrachtssnelheden te behalen tot wel 5GB/s! Om dit te behalen is het noodzakelijk dat uw computer beschikt over een USB 3.0 aansluiting. Deze herkent u aan het blauwe randje in de aansluiting. Mocht u niet over een USB 3.0 aansluiting beschikken, dan zal de externe harde schijf zich aanpassen aan de USB 2.0 aansluiting. In beide gevallen kunt u uw totale opslagcapaciteit aanzienlijk vergroten door het gebruik van een externe harde schijf.